Прескочи до съдържание

Оппааа!


captain_oveur

Препоръчани мнения

  • 2 седмици по-късно ...

Понеже и аз съм една клюкарка, да споделя, че въпросният itilien на 20.11 ще показва снимки от пътуването си до Шотландия и ще разказва интересни неща във връзка с него. А event-а ще бъде от 19 ч. във Фотопавилиона с вход - свободен.

На подобни презентации ходя от 1 година в Клуба на Пътешественика и освен, че винаги съм научавала нови неща за дестинации, на които не съм била или пък съм била, винаги има забавни случки, които после помня и ги свързвам с мястото.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Та, да споделя моите впечатления от фоторазказа на itilien.

Много забавно разказва, а снимките - не съм професионален фотограф и не мога да дам професионално мнение, но на мен много ми харесаха - много красиви картинки с прекрасни цветове.

За Шотландия обаче много не разбрах, но той, човекът, си каза, че това не е било пътешествие с цел туризъм, а фотопътешествие.

За останалите накрая имаше бонус - видяхме и снимките на itilien  от Норвегия. Не съм виждала северно сияние на живо, дай Боже да имам това  щастие по-нанатък. Друго си е да се види и усети...

Връзка към коментар

Много съжалявам, че не дойдох, но бях на друга сбирка. Скоро във фейса вървеше интересно клипче с красива природа от Шотландия и доста се запалих за пътуване там. Надявам се да успея да видя фотосите му поне он лайн.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.