Прескочи до съдържание

За мечтите...


Препоръчани мнения

Та, за мечтите. Сигурна съм, че много от вас пътуват не само, за да се запознаят с чужда култура, обичаи, архитектура и т.н., но и за да направят нещо, което отдавна са искали да направят. Има някои неща, които могат да се направят на доста места по света, има и други, които се знае, че е най-добре да се направят на точно определена дестинация. Ще ми бъде интересно да споделите за вашите сбъднати мечти, защото вярвам, че пътуването е нещо повече от отброяване на направените полети и посетени държави. Пък и ако кажете струвало ли си е, ако постнете някоя друга снимка, току-виж моят to-do list набъбне още повече  :wacko:

Ще дам скромен пример, предвид това, че тук има далеч по-опитни пътешественици, с една близка дестинация. Кападокия е известна като място, където природата е сътворила красиви и чудновати форми. Дори само това я прави интересна. Отидох там с идеята жива-умряла да се кача на балон. След известно пазарене на място и сваляне на цената се качиш и слязох от балона... жива. :lol: Всъщност няма нищо страшно и опасно. Горе в небето е пълно спокойствие и тишина. Полетът траеше 1 час. През първата половина снимах, а през втората половина се оставих на мисълта, че се чувствам като птичка. Ранното ставане (около 4 или 5 ч., не помня точно) се компенсира с гледката от горе...

 

post-1179-0-34140800-1415463375_thumb.jpg

  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.