Прескочи до съдържание

Още един пътешественик

Препоръчани мнения

Здравейте,

казвам се Кремена!

Попаднах на форума още преди да бъде създаден :-) благодаение на аерохроники.  Нямах търпение да се започне.

Аз съм от хората, които не само обичат да пътуват, но имат нужда от това. Обичам вскакви пътувания - със самолет, автобус, влак. Не обичам организираните пътувания. Всъщност досега съм била само на едно до Истанбул и то беше последното. Никога вече (е в арабския свят може и да се замисля за подкрепа)

Пътувала съм предимно в Европа - Австрия, Германия, Испания, съседските балкански държави, но голямата ми страст е Италия. Рим - любим град, Флоренция, Сиена, Пиза, Неапол, Капри, Венеция.

Следващото пътешествие, което планувам е Португалия през началото на септември. За съжаление цените на самолетните билети са доста високи. Какви ли не връзки търсих, през Мадрид, Рим, Виена, Париж, Барселона с Vueling и т.н. Май най-удачен вариант е през Мадрид. За съжаление УИЗ малко са  се олели с цените на билетите. Иначе има влакове Мадрид- Лисабон за  25 евро.

Мечтано пътешествие - Латинска Америка и по-специално Перу.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Добре дошла :) Нискотарифните им е рано за септември още, към Юли-Август ще видиш, че цените са много по-приемливи. Ще се намери нещо, което да се вмести в бюджета :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошла :) Нискотарифните им е рано за септември още, към Юли-Август ще видиш, че цените са много по-приемливи. Ще се намери нещо, което да се вмести в бюджета :)

Надявам се да е така. Вариантът София-Мадрид - самолет и Мадрид-Лисабон, влак или автобус ми е най-присърце. Ще мога да разглеждам и по път

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Хайде, побързайте за Лисабон, че последното ми пътуване за тази година е до 25 септември.

Не искате ли да си спретнем една среща примерно на 22 септември, неделя, тъкмо ще ви разведа из безплатните музеи тогава, а пък после ще му мислим? Ще е якоооо.

Връзка към коментар

Хайде, побързайте за Лисабон, че последното ми пътуване за тази година е до 25 септември.

Не искате ли да си спретнем една среща примерно на 22 септември, неделя, тъкмо ще ви разведа из безплатните музеи тогава, а пък после ще му мислим? Ще е якоооо.

Ееее, ако намеря свестни билети планувам да съм там около тази дата  :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За съжаление мен около 22 септември ми е късно, защото голямото ми дете ще бъде първокласник и не ми се иска още на първата седмица в училище да го оставя сам. Преди време като търсих имаше за края на септември- началото на октомври билети  за около 350-400 евро за двама.

Връзка към коментар

За съжаление мен около 22 септември ми е късно, защото голямото ми дете ще бъде първокласник и не ми се иска още на първата седмица в училище да го оставя сам. Преди време като търсих имаше за края на септември- началото на октомври билети  за около 350-400 евро за двама.

Да, има билети и в момента и за по-ранни дати, като най-изгодна е комбинацията с Австрийци + ТАР, през Виена. Оставащите ми полети между Лисабон и София са все с тях. Последната дата, на която се връщам в България е 25 септември, т.к. след 27 имам служебни ангажименти в България. Следващото ми заминаване ще е към края на декември, януари и после март. Живот и здраве, март от Лисабон към Бразилия... Но да дойде 2014

Връзка към коментар

easyJet Мадрид-Лисабон са много удачен вариант . Двупосочен за септември е от порядъка на 65 евро с всички такси без чекиран багаж .  Влака има да те дрънка  цяла вечност , а това е само час и нещо полет...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.