strelec72 Публикувано: 11 ноември, 2014 Публикувано: 11 ноември, 2014 Някой да е чувал за антена за усилване на wifi сигнала, която да става за таблет с Android.
Георги Публикувано: 11 ноември, 2014 Публикувано: 11 ноември, 2014 Дай да започнем от това какъв е проблема Таблета ти не хваща добре wi-fi сигнал ли? Решението е устройство от този тип: http://www.amazon.co.uk/TP-Link-TL-WR702N-Universal-Extender-Set-top/dp/B007PTCFFW/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1415706648&sr=1-1&keywords=travel+wi-fi Връзваш устройството към wi-fi-то на хотела, от там таблета може да е на една педя от него и не трябва да имаш проблем с обхвата. Така се решава и ограничението, което често хотелските wi-fi-та имат за само едно устройство вързано. Не съм чувал за външна антена за таблети, най-малкото нямат истински USB порт повечето. 1
neuromancer Публикувано: 11 ноември, 2014 Публикувано: 11 ноември, 2014 Разни мобилни телефони имат извод за външна антена, обикновено се вижда като махнеш капака за батерията. Ако таблета има, значи може да му вържеш друга антена. 1
strelec72 Публикувано: 11 ноември, 2014 Автор Публикувано: 11 ноември, 2014 В повечето хотели сигнала в стаята е доста слаб и трудно го хващам с таблета,идеята ми е да си взема някакво устройство с което да го усилвам. Имам такава антенка за лаптопа но за таблета не става,инъче на таблета имам микро USB
macf1an Публикувано: 11 ноември, 2014 Публикувано: 11 ноември, 2014 (редактирано) Определени модели таблети, според конфигурацията на Андроида си, могат да допуснат свързване на втори безжичен адаптер през УСБ. Външни адаптери с доста усилващи антени има всякакви, но е от голямо значение с какъв чип са точно, защото не за всички има вграден драйвер в Андроида. Хващаш и търсиш конкретно за твоя модел по форумите - така ще е най-лесно. Иначе, един портативен рутер-повторител (по възможност с външни антенки) ще ти свърши добра работа, както Георги те е насочил. Редактирано 11 ноември, 2014 от macf1an 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега