luba_rizova Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 Извинявам се, че отварям тема за това, но имам проблем. Опитвам се да резервирам билет от Пловдив за Франкфурт Хан, но при резервацията ми дава застраховка, която няма как да отметна, че не искам такава. А дори и да исках, в списъка на страните, на които трябва да си гражданин и да можеш да направиш такава застраховка, България я няма. Преди месец купих билети за райън, само че от друго летище и нямах този проблем. Хелп, че ми е спешно. Благодаря! Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 (редактирано) Има падащо меню и там между всички възможни опции е тази за отказ на застраховка. Няма начин да нямаш опция от отказване. Чети внимателно. Под Дания пише Dont insure me това е. Редактирано 12 ноември, 2014 от Polina 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 12 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 Да, видях го, ама то го сложили по средата и зяпам, зяпам, пуууу, глупост неземна. Благодаря! 1 Връзка към коментар
tsvetinka Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 Същото и при мен се получи, наредили ги по азбучен ред. И аз няколко пъти пробвах, докато се получи 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 12 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 Цвети, успокои ме, че не съм само аз такъв заплес 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 То това е целта - да го намираш максимално трудно Хора там получават заплати за тия хватки. 4 Връзка към коментар
tsvetinka Публикувано: 12 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2014 Цвети, успокои ме, че не съм само аз такъв заплес Аааа, що заплес Той стенк го е казал точно Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега