Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Търся си билет до Бангкок с връщане от Сингапур и най-ниска цена за моите дати ми дават суис с тръгване и връщане Истанбул. Летял съм с тях веднъж София - Цюрих - София и споменът ми е само, че за десерт дадоха по едни шоколадови футболни топки, тъй като същата година имаше Евро в Швейцария и Австрия.

Въпросът ми е какви са ви впечатленията за по-дългите им полети, защото мернах противоречиви коментари?

Връзка към коментар

Аз съм с доста добри впечатления от дългите им полети. Ползвал съм ги 2-3 пъти. Летял съм с А330 и А340. Седалките не са по-неудобни от другите. Но се усеща онова швейцарско внимание към детайла, което е присъщо за "марката" Швейцария... Така например Женева и Цюрих са доста удобни за трансфери - няма бутаница, няма безкрайни коридори, няма объркани табели, няма неучтиви служители, няма паника, няма повишаване на тона, ... Ако искаш "скучно" пътуване, Суис са точно за тази цел. Впечатление прави как компанията обръща внимание на детайлите - самолетите не им се люпи боята, винаги са измити (или поне изглеждат чисти), прозорците нямат драскотини, персоналното ИФЕ имаше  USB порт, за да може всеки пасажер да слуша музиката от собствения си МП3 плеър във време, когато част от компаниите още ползваха ИФЕ, което е с продължителност 2.5 часа и започва отново след всеки 2.5 часа. Стюардесите са внимателни с пасажерите, храната е като в другите а/к, алкохолът е безплатен. Има и един такъв гъдел, какъвто не съм виждал при много а/к - малко преди кацане на екраните се появява анимация, показваща на кой гейт ще спре самолетът и кои са гейтовете за свързващите полети, както и как се стига до тях през терминала. В Женева имаше безплатен Интернет във време, когато по другите летища се плащаше... :)

  • Харесвам 8
Връзка към коментар

.... малко преди кацане на екраните се появява анимация, показваща на кой гейт ще спре самолетът и кои са гейтовете за свързващите полети, както и как се стига до тях през терминала.

:good: много полезно и удобно

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

 Има и един такъв гъдел, какъвто не съм виждал при много а/к - малко преди кацане на екраните се появява анимация, показваща на кой гейт ще спре самолетът и кои са гейтовете за свързващите полети, както и как се стига до тях през терминала. В Женева имаше безплатен Интернет във време, когато по другите летища се плащаше... :)

 

А над багажните ленти има разписание на следващите влакове от летището - да си прецениш кой имаш шанс да хванеш.

Последният път като отвориха вратите на самолета си погледнах часовника - имах 15 минути до влака и успях да го хвана (с ръчен багаж бях).

Връзка към коментар
  • 2 години по-късно ...

И аз съм от доволните, летяхме с тях от Истанбул до Банкок с прекачване в Цюрих. Нямахме никакви проблеми. Единствената ми забележка е по отношение на храната. Не бяха предвидили достатъчно от вечерята с пилешко, и понеже бяхме в опашката до тоалетните, докато стигнат до нас беше останала само вегетарианска и нямахме избор.

Връзка към коментар
преди 26 минути , Hollywood каза:

Швицовите спират полетите до София през зимата .:lol: Капитан Ла.......ов от Бгер позна, че ще ги спрат за 3-ти път.:ok: Чакаме следващи спиращи София.

От 27 март са заложени в дни вторник, четвъртък и събота. Може би правят линията сезонна като Ер Франс.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...

От март 2020 Суис пускат две нови дестинации - Вашингтон ДЦ, САЩ и Осака, Япония

 

Zurich – Osaka LX 162 13:00 – 07:50 Mon/Wed/Fri/Sat/Sun
Osaka – Zurich LX 163 10:05 – 15:45 Mon/Tue/Thu/Sat/Sun

Zurich – Washington, D.C. LX 70 13:45 – 17:00 Daily
Washington, D.C. – Zurich LX 71 20:35 – 10:40 Daily

 

 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 16 минути , akair каза:

От март 2020 Суис пускат две нови дестинации - Вашингтон ДЦ, САЩ и Осака, Япония

 

Zurich – Osaka LX 162 13:00 – 07:50 Mon/Wed/Fri/Sat/Sun
Osaka – Zurich LX 163 10:05 – 15:45 Mon/Tue/Thu/Sat/Sun

Zurich – Washington, D.C. LX 70 13:45 – 17:00 Daily
Washington, D.C. – Zurich LX 71 20:35 – 10:40 Daily

 

 

Дано ги видим пак в София. За мен те са едни от най-добрите с които съм летял.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.