Яничка Публикувано: 15 ноември, 2014 Публикувано: 15 ноември, 2014 Само да напомня, че днес, 15.11.2014 г., е Нощта на театрите в:СофияПловдивВарнаРусеСтара ЗагораСмолянСливенШуменБлагоевградХасковоЯмбол Вярвам, че между вас, пътешественици, има почитатели и на театралното изкуство. Програмата е много интересна, за всеки има по нещо: изложби, постановки с безплатен или намален вход, концерти, ателиета... Накратко, enjoy 4
Kikiriki Публикувано: 15 ноември, 2014 Публикувано: 15 ноември, 2014 Като гледам и наплива за някои от постановките, които харесах е доста голям.Почти всичко е заето..
Яничка Публикувано: 15 ноември, 2014 Автор Публикувано: 15 ноември, 2014 Нещо много яко, ама вече няма места: тур обиколки в Народен Театър "Иван Вазов" "Местата за планираните тур обиколки из сградата на театъра са изчерпани." Уф, аз докато се наведа, и охлювът се шмугна в храстите...
Spqr Публикувано: 15 ноември, 2014 Публикувано: 15 ноември, 2014 (редактирано) Преди 4 години имах удолствието да разгледам любимата ми сграда Народния театър отвътре. Сега ще пусна няколко снимки, не са добро качество, но се придобива представа. Една от изненадите, когато стъпиш на сцената, е колко е обемна. Видимостта от седящите места дава грешна представа за пространството. Представяш си едно, а на практика е няколко пъти по-голяма невидимата част. Все едно си в катедрала е пространственото усещане. Народният е един от малкото театри, в които има механизми за движение на сценографията. Мисля че в София Младежкия също има, ама не съм сигурен. Затова най-пипнатите и импозантни сценографии са на първата ни сцена. Веднага се сещам за "Крал Лир", "Дон Жуан", "Хъшове" или "Хамлет", които не биха могли да бъдат осъществени в друг театър без необходимите технологии. Редактирано 15 ноември, 2014 от Spqr 3
Яничка Публикувано: 15 ноември, 2014 Автор Публикувано: 15 ноември, 2014 Преди 4 години имах удолствието да разгледам любимата ми сграда Народния театър отвътре. Сега ще пусна няколко снимки, не са добро качество, но се придобива представа. P4240005.JPG Една от изненадите, когато стъпиш на сцената, е колко е обемна. Видимостта от седящите места дава грешна представа за пространството. Представяш си едно, а на практика е няколко пъти по-голяма невидимата част. Все едно си в катедрала е пространственото усещане. P4240015.JPG P4240027.JPG Народният е един от малкото театри, в които има механизми за движение на сценографията. Мисля че в София Младежкия също има, ама не съм сигурен. Затова най-пипнатите и импозантни сценографии са на първата ни сцена. Веднага се сещам за "Крал Лир", "Дон Жуан", "Хъшове" или "Хамлет", които не биха могли да бъдат осъществени в друг театър без необходимите технологии. P4240032.JPG P4240039.JPG P4240063.JPG P4240071.JPG Много ти благодаря, че пусна тези снимки. Това, което си видял, аз тази година ще го пропусна, защото не ми остана време да проуча как става записването и вече е късно. Така че снимките ти ме направиха абсолютно съпричастна 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега