bat.galin Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 (редактирано) Здравейте, Казвам се Галин Григоров, ИТ инженер.Пътувам често и мисля, че мястото ми е сред вас. Редактирано 17 ноември, 2014 от bat.galin 13 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 Здравей и добре дошъл след нас. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 инженер по какво, че тук скоро ще почнем да се прескачаме? Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 17 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 добавих подробностите 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 А така, пък хем да се коментираше в друга тема наскоро, че инженерите не стават за пътувания )) Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 Добре дошъл! Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 (редактирано) А така, пък хем да се коментираше в друга тема наскоро, че инженерите не стават за пътувания )) Не е вярно. Стават за пътуване и си пътуват доволно. Добре дошъл. Редактирано 17 ноември, 2014 от Mary 2 Връзка към коментар
Мира Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 Здравейте, Казвам се Галин Григоров, ИТ инженер. Пътувам често и мисля, че мястото ми е сред вас. Добре дошъл Галин. Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 Не е вярно. Стават за пътуване и си пътуват доволно. Потвърждавам Добре дошъл Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2014 А така, пък хем да се коментираше в друга тема наскоро, че инженерите не стават за пътувания )) Аз на този коментар цвилих на глас... Мараба, адаш Връзка към коментар
Христина Публикувано: 18 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2014 А така, пък хем да се коментираше в друга тема наскоро, че инженерите не стават за пътувания ))Не само стават, ами пътуват и са пътували още по времето, когато това беше доста трудно заради желязната завеса. Добре дошъл от един пенсиониран ИТ инженер! ) 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега