Гост Публикувано: 22 ноември, 2014 Публикувано: 22 ноември, 2014 Здравейте Едно въпросче... Искам да си поръчам sim карта за Индонезия предварително, за да избегна изненади на място. Имате ли опит в това отношение - тоест, някой поръчвал ли си е така карта? Намерих един-два източника, но ще се радвам на съвет. http://www.onesimcard.com/international-sim-card/ http://www.simcorner.com/shop Благодаря
Георги Матеев Публикувано: 23 ноември, 2014 Публикувано: 23 ноември, 2014 Rainy, няма абсолютно никакъв смисъл да поръчваш предварително и да се набутваш с вероятно десеторна цена. В Индонезия на всяка крачка продават SIM карти на локални оператори, които струват около 5 до 10 хиляди рупии (около $1-2), а активирането им става за секунди. После можеш да зареждаш колкото пари искаш в картата чрез покупка на ваучери, които също ги има навсякъде. Разговорите са доста евтини.
Гост Публикувано: 23 ноември, 2014 Публикувано: 23 ноември, 2014 Благодаря ти. Аргументите ми са - ако е ваучер с интернет, четох че иска активиране чрез интернет, а и исках да не ги отхвърли телефона ми (тук ще се изтропам във Vodafone и ще поискам помощ), както и да спестя време на летището в Джакарта.
Георги Матеев Публикувано: 23 ноември, 2014 Публикувано: 23 ноември, 2014 Благодаря ти. Аргументите ми са - ако е ваучер с интернет, четох че иска активиране чрез интернет, а и исках да не ги отхвърли телефона ми (тук ще се изтропам във Vodafone и ще поискам помощ), както и да спестя време на летището в Джакарта. Моята карта беше с интернет и НЕ СЕ активираше по интернет. Активира ми я момичето от магазина, като процеса отне под 1 минута.
Яничка Публикувано: 23 ноември, 2014 Публикувано: 23 ноември, 2014 Подкрепям съвета на Георги Матеев - направо на място си купи картата. Аз, дето съм такъв ламер, като стане дума за чужди СИМ карти, се оправих за много кратко време и наистина, разговорите са на супер цена.
Гост Публикувано: 23 ноември, 2014 Публикувано: 23 ноември, 2014 Благодаря! Значи ще търся на летището...
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега