Прескочи до съдържание

Игра на Турските Авиолинии - Двойно посрещане на Нова Година!

Препоръчани мнения

Покрай моят любимец Мистър Майлс някакси в страни остана това:
http://www.turkishairlines.com/en-int/corporate/news/news/double-new-year-celebration-496
Принципа е прост - трябва да опишете(можете да добавите снимки и клип) защо вие сте най-подходящите за да ви дадат билети за много специален полет на 31.12. между Нова Зеландия и Хаваите и така двама щасливци ще посрещнат Нова Година.
Бегло преглеждайки условията видях само, че не се ангажират с визи за САЩ и Нова Зеландия, но мен това не ме спира да участвам.
Успех!!!!!! 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Покрай моят любимец Мистър Майлс някакси в страни остана това:

http://www.turkishairlines.com/en-int/corporate/news/news/double-new-year-celebration-496

Принципа е прост - трябва да опишете(можете да добавите снимки и клип) защо вие сте най-подходящите за да ви дадат билети за много специален полет на 31.12. между Нова Зеландия и Хаваите и така двама щасливци ще посрещнат Нова Година.

Бегло преглеждайки условията видях само, че не се ангажират с визи за САЩ и Нова Зеландия, но мен това не ме спира да участвам.

Успех!!!!!! 

Ако позволиш една лека корекция. Не става въпрос за двама щастливци, а за двойно посрещане на Нова Година.

Веднъж в Нова Зеландия, където поради географското положение Нова Година се посреща в началото на денонощието спрямо Гринуич.

И втори път на Хаваите, където пак поради географското разположение, Нова Година се посреща около 23 часа по-късно ;)

Имам познати, които направиха същото упражнение, но много по-лесно и без полет - на Фиджи, където минава разделителния 180о меридиан. Просто се преместиха от един остров на друг, и празнуваха два пъти Нова Година. Разбира се там всички острови от групата са в една часова зона, въпреки International Date Line. И идеята на Търкиш е много по-атрактивна :)

Edit:

Значи става въпрос за два билета И за двойно посрещане на Нова година.

Не четох целите условия, които са наистина неясни, и много. И не стигнах до това, което ти си цитирал.

Видях само това, и направих връзката с датите.

DOUBLE NEW YEAR CELEBRATION

What if you could celebrate the new year twice?

Редактирано от wilks
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ако позволиш една лека корекция. Не става въпрос за двама щастливци, а за двойно посрещане на Нова Година.

Веднъж в Нова Зеландия, където поради географското положение Нова Година се посреща в началото на денонощието спрямо Гринуич.

И втори път на Хаваите, където пак поради географското разположение, Нова Година се посреща около 23 часа по-късно ;)

Условията им са доста неясни. Даже не пише дали печелиш всички полети от София или само полета от Нова Зеландия го Хаваи, но поне това видях в условията:

• The winning couple will be posted on our page as a result of jury evaluation. 

Което означава, че все пак билетите да два.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не мога да се регистрирам в miles&smiles - всичко си попълвам, ама - тцъ. Дава ми червено поле горе, без обяснение каква е грешката :(

https://www4.thy.com/tkmiles/membersignin.tk?lang=en

Редактирано от Gamina
Връзка към коментар

Следвах линка, но не срещнах проблеми.
Разбира се бях направил някои грешки, но си ги пишеше .

Примерно :

- ако пин-кода съдържа 2 еднакви цифри, ти казва че съдържа 3 еднакви цифри и предлага да го промениш.
- ако телефонния код на населеното място започва с "0" , при първо потвърждение дава грешка, но след това същия код си минава.

Прегледай формата  надолу  - името на  полето, съдържащо сгрешената информация трябва да е оцветено в червено и трябва да се промени съдържанието му.

Връзка към коментар

Не мога да се регистрирам в miles&smiles - всичко си попълвам, ама - тцъ. Дава ми червено поле горе, без обяснение каква е грешката :(

https://www4.thy.com/tkmiles/membersignin.tk?lang=en

И при мен е така. Явно греша някъде, но не мога да разбера къде.

Връзка към коментар

Мне, няма инфо горе, няма и оградено в червено поле - горе си седи червено "петно", но без информация в него.

Пробвах с chrome и FF.

p.s. стана! Не съм променяла нищо, може би е бил временен бъг :)

Редактирано от Gamina
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Тази игра приключи и победителя е Кемал.................

Сега Турските авиолнии имат нова игра - http://www.25millionmiles.com/ и реших да не отварям нова тема.

Има и още игри на WOW air e по-интересна. Ако някой се интересува да пише на лично, защото ако отварям нова тема за всяка ще напълня форума със спам :) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тази игра приключи и победителя е Кемал.................

Сега Турските авиолнии имат нова игра - http://www.25millionmiles.com/ и реших да не отварям нова тема.

Има и още игри на WOW air e по-интересна. Ако някой се интересува да пише на лично, защото ако отварям нова тема за всяка ще напълня форума със спам :)

Отваряй нови теми смело. Стига участието да е безплатно и наградата да си заслужава :) Или просто една обща тема - текущи игри на авиокомпаниите и така.

Връзка към коментар

И при мен не приема номера, при условие, че чрез него ми е взело телефона, на който да прати смс-а ...

Връзка към коментар

Днес вече работи. Избираш си 5 топ дестинации, на които ти се ходи, и чакаш до следващия ден, когато го правиш отново.

Междувпрочем, много недомислено от страна на Турците...

Въвеждаш номера - пращат автоматично СМС. Няма "кой си, къде си" - стига номерът да е истински - пращат ...

Един елементарен скрипт може да се напише, който да изпердаши 2-3 милиона смс-а, и да им излезе през носа промоцията :)

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.