captain_oveur Публикувано: 25 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2014 (редактирано) Милано - Абу Даби - Сингапур - Токио - LA (тая цена в злоти излиза около 250 €) : LA - Копенхаген: После леко придвижване до Швеция по суша и оттам - в Гданск! От Гданск - обратно в началната точка: Колко евра станаха? Добре де... малко повече от 400 Редактирано 25 ноември, 2014 от captain_oveur 15 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 25 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 25 ноември, 2014 Матеев да не отиде да купува билети? 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2014 Едно харесване на публикация не значи задължително купуване на билет Ходил съм на тези места и дестинациите не са ми интересни. Иначе доста ценно попадение определено. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 25 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 25 ноември, 2014 Що бе, да се повозиш на самолет! ...Че не си се возил напоследък :D Сега друго ми минава през ума - колко мили ще се съберат от това околосветско пътуване, в един алианс ли ще са и ще стигнат ли за някой и друг билет...? Мързи ме да проверявам... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2014 (редактирано) Не много. Само Милано - Абу Даби - Сингапур - Токио - ЛА, в Скайтим, 25% сигурно, те масово са 25% за най-ниските тарифи. ПП Прибл. 15340 мили, ако е 25% = 3835 Редактирано 25 ноември, 2014 от neuromancer 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2014 Сега друго ми минава през ума - колко мили ще се съберат от това околосветско пътуване, в един алианс ли ще са и ще стигнат ли за някой и друг билет...? Мързи ме да проверявам... AlItalia и Delta са в един алианс SkyТeam. От там ще падне урожай. Освен това точно с тях са дългите полети. Останалите три не са към алианси. Но с Norwegian може да се събират мили към тяхната си програма. За Уиз няма кво да говорим... За някой вътрешен може и да стигнат милите от тези полети Имаше преди тема за интересните имена на градове на различните езици. Италианския май твърдо държи първо място. Ама като гледам и полския не е зле с това Abu Zabi 1 Връзка към коментар
petko Публикувано: 3 декември, 2014 Сподели Публикувано: 3 декември, 2014 Вече гледам билетите да стъпват в щатите, за да няма прецаквания, заради тъпото европейско законодателство 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега