гост Публикувано: 27 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 И аз пропускам Порто, не ми се препуска, затова не го разглеждам като опция. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 И аз пропускам Порто, не ми се препуска, затова не го разглеждам като опция. Ама то между ЛиШбон и Порто има много интересни неща 1 Връзка към коментар
Kikiriki Публикувано: 8 януари, 2015 Сподели Публикувано: 8 януари, 2015 (редактирано) Здравейте, Цена от 100 евро без багажа(комбинация Уиз+Райън през Милано до Лисабон на отиване и Франкфурт на връщане от Порто) за началото на март добра цена ли е?И също така за багажа има ли влияние върху цената дали го плащаме заедно с билета или на по-късен етап, тъй като за момента нямам яснота колко багаж ще е е необходим. Благодаря! Редактирано 8 януари, 2015 от Kikiriki Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 януари, 2015 Сподели Публикувано: 8 януари, 2015 Здравейте, Цена от 100 евро без багажа(комбинация Уиз+Райън през Милано до Лисабон на отиване и Франкфурт на връщане от Порто) за началото на март добра цена ли е?И също така за багажа има ли влияние върху цената дали го плащаме заедно с билета или на по-късен етап, тъй като за момента нямам яснота колко багаж ще е е необходим. Благодаря! ОК е, но в зависимост от багажа може да спре да бъде ок, защото един куфар на този двупосочен полет и става 200, а това вече си е в границите на традиционните компании, които ще те закарат до там с доста по-малко рискове Та, ако е без багаж е ок, ако е с багаж вече става съмнително (не съм гледал цените на традиционните по маршрута за началото на март). Уиз май напоследък се изтарикатиха да променят цената на куфара с наближаване на полета, но на този етап не е голяма разликата, за раян мисля че си е константа цената. Връзка към коментар
Kikiriki Публикувано: 8 януари, 2015 Сподели Публикувано: 8 януари, 2015 Мерси Георги!А принципно за закупуване на билети на Уиз и Райън е най-добре от техните сайтове, нали? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 януари, 2015 Сподели Публикувано: 8 януари, 2015 Мерси Георги!А принципно за закупуване на билети на Уиз и Райън е най-добре от техните сайтове, нали? Да! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения