Прескочи до съдържание

Билет до Париж - март 2015 г.


maialearrosto

Препоръчани мнения

Възлюбени мои братя и сестри магеланци,

 

Дойде и моето време да попитам нещо, вярвайки, че не е срамно да се пита, а е срамно да се купи неподходящ самолетен билет. Бих бил благодарен на магеланското войнство да си каже компетентното мнение.

 

Родата иска да пътува София - Париж ориентировъчно 5-10 март 2015 г. , 6-9 март 2015 г. или 7-10 март 2015 г. Става въпрос за жена и дете под 12 г. Аз направих едно първоначално, доста подробно търсене, следвайки уроците на такива колоси като другарите Пенин, ...фен, стенк, уилкс и компания, ама цените ми се виждат неприлично високи. От спортна злоба искам за изкарам най-доброто.

 

Всеки съвет, мнение, търсене, "тренд", очаквани промоции на редовни и НТА превозвачи за мен ще бъдат полезни. Според вас кога да купувам? Кога очаквате следващата промоция на Уиз?

 

Приятен ден и „грух” от брат Аросто

 

 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Съвета ми е да поизчакаш след като цените не са хубави. Март е нисък сезон, трябва да паднат. На Уиз може би ще им се откъсне някое коледно намаление от сърцето, според мен най-рано тогава да гледаш.

 

Нищо интересно няма като цени в момента, 200 евро за тоя сезон, при това с прекачване хич не е да тръгнеш да го купуваш сега.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Сега уж върви някаква промоция на Wizz ама не е нещо особено. Разгледах всички възможни дати ,които си посочил. С едно прикачване излиза около 270лв двупосочен (за 9.03.- 11.03.). С wizz disc. ще излезе с около 20-30лв по-малко като цена, но почти няма смисъл!

Послушай съвета на Георги и изчакай Коледните оферти :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.