niki_m Публикувано: 1 май, 2013 Сподели Публикувано: 1 май, 2013 Авиокомпания: LOT Маршрут:: from Poland Цена:: 60 Валута: €Примерна дата на излитане:: 01.05.2013 Примерна дата на връщане:: 02.06.2013 Сайт за резервиране:: lot.com, trip.bg, tripsta.bg, skyscanner.net Период на резервация:: 01.05.2013 Период на пътуване:: 01.05 - 02.06 Днес е Лудата сряда за Полските авиолинии с ниските цени. Резервация и закупуване на билети - днес до полунощ. Ако сте във Варшава и ви се лети нанякъде - купете. Ще се възползвам от ретърн билет за 10 май от Варшава до Краков и обратно, т.к. чрез трипста с карта американ експрес /0 Е такса/ ми излиза 130 лв. двупосочно в удобни часове. 1 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 1 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 1 май, 2013 Полет с Eurolot Варшава - Краков 10.05.2013 09:05 - 10:10 самолет: DH4 Краков - Варшава 10.05.2013 21:00 - 21:55 самолет: DH4 С това самолетче ще се лети: Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 май, 2013 Сподели Публикувано: 1 май, 2013 За отбелязване, е че тези разпродажби са всяка сряда. Иначе до сега само веднъж съм засичал София сред дестинациите и то цената беше по-висока, спрямо друга необявена няколко дни по-рано Самолетчето си заслужава 1 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 1 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 1 май, 2013 За отбелязване, е че тези разпродажби са всяка сряда. Иначе до сега само веднъж съм засичал София сред дестинациите и то цената беше по-висока, спрямо друга необявена няколко дни по-рано Самолетчето си заслужава Не съм следил средите, и това сега ми попадна. тъй като ще съм в Полша до 12 май, реших да се порадвам на нещо вътреполско - хем ще пробвам Eurolot, хем Дашчето Остава и времето да е хубаво. 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 1 май, 2013 Сподели Публикувано: 1 май, 2013 (редактирано) Имало е и по добри промоции на поляците. Помня,че за 200 лв се правеха по 4 полета до Краков през Варшава. Дашче, а сте сложили на снимката на АТР 42-500 :D Има разлика Редактирано 1 май, 2013 от Hollywood Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 1 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 1 май, 2013 (редактирано) Имало е и по добри промоции на поляците. Помня,че за 200 лв се правеха по 4 полета до Краков през Варшава. Дашче, а сте сложили на снимката на АТР 42-500 :D Има разлика Hollywood, може да е имало всякакви промоции, но в момента е тази промоция. Не помня да е имало промоция на редовна АК с полети по 25 Е за двупосочен билет на поляците, но щом казваш, ти си знаеш. това ми излезе като картинка за самолета. ще видя какво има друго. Редактирано 1 май, 2013 от niki_m Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 1 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 1 май, 2013 (редактирано) Открих едно клипче за Даш-8 Ще го пробвам за първи път, т.к. досега не съм летял с такъв. http://youtu.be/4dyhcQ0WkdU Редактирано 1 май, 2013 от niki_m Връзка към коментар
akair Публикувано: 1 май, 2013 Сподели Публикувано: 1 май, 2013 Местата отзад са по тихи и има някаква видимост през прозореца - след 11-ти ред.... Иначе може да пробваш и до перката, но там главоболието е почти сигурно... 1 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 1 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 1 май, 2013 Местата отзад са по тихи и има някаква видимост през прозореца - след 11-ти ред.... Иначе може да пробваш и до перката, но там главоболието е почти сигурно... а ако се вредя на 1-ви и 2ри ред ще има и повече място за краката Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 2 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 2 май, 2013 промоцията свърши, ако Шефът желае - може да сложи червено самолетче Връзка към коментар
wilks Публикувано: 3 май, 2013 Сподели Публикувано: 3 май, 2013 (редактирано) За един ден (реално 9 часа), само ще се раздразниш в Краков. А и там нощите са атракция И през деня ще ти е интересно, разбира се, но нощния живот на Краков е легенда. Хубавото е, че ще си там точно по времето на Juwenalia Krakowskie 2013 - цяла седмица студентски празници. Не знам тази година кога точно ще е уличния карнавал, но май ще е в събота (освен ако не е в петък). Да, сега проверих, уцелил си джакпота Точно в петък ще е Weliki Korowod Juwenaliowy (уличния парад) на Rynek Glowny - Централния площат в Краков след 12 часа. Началото е на 2-3 км от центъра, от Студентския дом. Бил съм на тази атракция, някой от студентите имат наистина странни хрумвания за костюми, но като цяло е забавление и шоу.. И летях до там точно с Dash на Eurolot. Авнатюрата определено си заслужава, още повече на такава цена. Единия път даже нарочно си избрах място най-близо до перките да усетя с пълна сила Dash Experience-a. Няма страшно, бученето не е фатално. Само леко се замайваш, но бързо отминава. Като ще е витлов, поне да се усети в целия му блясък, нали така! Хайде, пък ще разказваш после как е било тази година. П.П. ето линк за празника http://juwenalia.krakow.pl/ Аз изкарах там незабравима цяла седмица по време на карнавала и концертите всяка вечер. Преди това бях ходил само за 3 дена, които ми стигнаха колкото да се убедя, че Краков заслужава повече внимание, и че непременно ще се върна другата година за по-дълго. Редактирано 3 май, 2013 от wilks 1 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 3 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2013 Много благодаря за напътствията. Определено имаше колебание между петък и събота, и петъкът надделя с по-удобните часове и наличието на този вечерен полет. Краков не ми беше в листата и се появи спонтанно по време на тази промоция. Иначе си мислех за Гданск, но ще го оставя за по-нататък. Ще видим какво празненство ще излезе - ще е явно забавно по обяд там... Връзка към коментар
cck Публикувано: 3 май, 2013 Сподели Публикувано: 3 май, 2013 Ако имаш възможност - солните мини Виеличка. Съвсем близо са и определено си заслужават. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега