Прескочи до съдържание

За качване на клипче в тема

Препоръчани мнения

Поразрових, но не намерих отговор на въпроса:

Как да кача клипче, което е направено от мен. Няколко пъти пробвах и не успявам. Опитвам така, както прикачвам снимките. Дали трябва да направя още нещо, дали има значение колко е голямо клипчето? :unsure: :unsure: Моля някой да ми помогне!

Връзка към коментар

AlexandraKo максималният размер на прикачения файл трябва да е 15MB. Може би затова не се получава...

Може да прикачиш видео-файла на някой от безплатните хостинги (Clip4e.com, Vbox7.com, Video.data.bg, Video.dir.bg, Videoclip.bg, youtube.com)  като след това дадеш линк тук - както в темата за песните  :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Много ти благодаря, вероятно това е причината. Ще опитам както казваш, не че знам и там как става :rolleyes:нестава и там, че не отговарят на формАта. Нещо друго ще трябва да стане. :unsure:

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Хоствала съм във Vbox7.com и  youtube.com. Трябва първо да се регистрираш и след това да направиш ъплоуд на видео-файла от компютъра ти  :) Не си спомням дали нямаше и малък период на одобрение - отдавна не ми се е налагало да хоствам там :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да, действай с youtube. Не, че е проблем да увелича размера на файловете, но в софтуера няма вграден плеър, т.е. като го прикачиш тук ще трябва ако някой иска да го гледа, всеки да си го дръпне локално и да го гледа така. Малко хора ще го направят :) За това youtube и това е. Vbox недей, от чужбина е на практика недостъпен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря, ще почвам да го мъча! :lol: :lol: :lol:Вибокса и без това не го ще, че било в друг формат.

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.