AlexandraKo Публикувано: 5 декември, 2014 Сподели Публикувано: 5 декември, 2014 Поразрових, но не намерих отговор на въпроса: Как да кача клипче, което е направено от мен. Няколко пъти пробвах и не успявам. Опитвам така, както прикачвам снимките. Дали трябва да направя още нещо, дали има значение колко е голямо клипчето? :unsure: Моля някой да ми помогне! Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 5 декември, 2014 Сподели Публикувано: 5 декември, 2014 AlexandraKo максималният размер на прикачения файл трябва да е 15MB. Може би затова не се получава... Може да прикачиш видео-файла на някой от безплатните хостинги (Clip4e.com, Vbox7.com, Video.data.bg, Video.dir.bg, Videoclip.bg, youtube.com) като след това дадеш линк тук - както в темата за песните 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 5 декември, 2014 (редактирано) Много ти благодаря, вероятно това е причината. Ще опитам както казваш, не че знам и там как става нестава и там, че не отговарят на формАта. Нещо друго ще трябва да стане. Редактирано 5 декември, 2014 от AlexandraKo Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 5 декември, 2014 Сподели Публикувано: 5 декември, 2014 Хоствала съм във Vbox7.com и youtube.com. Трябва първо да се регистрираш и след това да направиш ъплоуд на видео-файла от компютъра ти Не си спомням дали нямаше и малък период на одобрение - отдавна не ми се е налагало да хоствам там 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 декември, 2014 Сподели Публикувано: 5 декември, 2014 Да, действай с youtube. Не, че е проблем да увелича размера на файловете, но в софтуера няма вграден плеър, т.е. като го прикачиш тук ще трябва ако някой иска да го гледа, всеки да си го дръпне локално и да го гледа така. Малко хора ще го направят За това youtube и това е. Vbox недей, от чужбина е на практика недостъпен. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 8 декември, 2014 (редактирано) Благодаря, ще почвам да го мъча! :lol: Вибокса и без това не го ще, че било в друг формат. Редактирано 8 декември, 2014 от AlexandraKo Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега