Прескочи до съдържание

Днес ми се приходи в Лапландия ....

vicky_uz

Препоръчани мнения

• 3 години по-късно ...

С новите полети от Лондон до Rovaniemi, които EasyJet обявиха днес и неналичието на отпуск при мен, ми мина бързата идея за пътуване там по почивните дни на Коледа. Някой по-вещ да сподели удачно ли е времето?

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 минута , Яничка каза:

Някой по-вещ да сподели удачно ли е времето?

Не съм веща, но какво по-подходящо време за Лапландия, ако не Коледа...? :laugh: Звучи ми като "Подходящо ли е да се отиде във Ватикана по Великден...?" :rofl: Да, може да е скъпо и пренаселено, но има ли по-подходящо време от това? :tongue:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 28 минути , Яничка каза:

С новите полети от Лондон до Rovaniemi, които EasyJet обявиха днес и неналичието на отпуск при мен, ми мина бързата идея за пътуване там по почивните дни на Коледа. Някой по-вещ да сподели удачно ли е времето?

Не. Ако накараш Дедо Коледа да се връща до базата си, само за да ти достави подаръка, смятай, че след това много години под елхата ти ще бъде празно.

Плюс това мисля, че и на други хора ще им дойде същата идея, та вероятно ще е блъсканица :smile:

• Смея се 4
Връзка към коментар
преди 42 минути , Яничка каза:

Като човек, пътувал много точно в този период, и точно от Англия, ще споделя, че това е възможно най-лошата идея за бюджетно пътуване - ама МНОГО лоша, и възможно най-прекрасната откъм емоция, ако парите не са спирачка или има друг мотиватор... 

Връзка към коментар
12 minutes ago, Rainy said:

точно в този период, и точно от Англия,

Не само в Англия това е ужасно време за пътуване... Целият западен свят се пренася някъде... Емоциите по време на самото пътуване не са точно прекрасни 🙂 Изживяванията след пътуването е друга тема

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , akair каза:

Не само в Англия това е ужасно време за пътуване... Целият западен свят се пренася някъде... Емоциите по време на самото пътуване не са точно прекрасни 🙂 Изживяванията след пътуването е друга тема

Повече от съгласна 🙂 Не ми се спомня миналата година, когато Ryan имаха пак една камара отказани полети и се чудех какви ще ги къдря в Хамбург, ако артисам на кънда в Дивия на 23-ти вечерта... 

Просто исках да посъветвам @Яничка - по това време или жертва парите, или търпението, или и двете. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.