Juliaaa Публикувано: 6 декември, 2016 Публикувано: 6 декември, 2016 Честито и от мен. Моя мъж днес е именик и ще черпи 1
captain_oveur Публикувано: 6 декември, 2016 Публикувано: 6 декември, 2016 А бе всички честитите на именниците, никой не честити на банкерите Заро, днес е Никулден. Хампарцумяновден е на друга дата - питай Радио Ереван (ако не вдигнат, потърси отец Киркор). Честито на всички именници и моряци! 1
Zaro Публикувано: 6 декември, 2016 Публикувано: 6 декември, 2016 Заро, днес е Никулден. Хампарцумяновден е на друга дата - питай Радио Ереван (ако не вдигнат, потърси отец Киркор). Честито на всички именници и моряци! А бе не знам, хампарцумянов ден ли е, цецовасилев ден ли е, ама този празник днес изби рибата. 2
iliana_t Публикувано: 6 декември, 2016 Публикувано: 6 декември, 2016 На всички празнуващи - честито! Много здраве и наздраве. Шарана изчистете и люспичка си запазете, винце си сипете и за любима дестинация си помислете. Поздрави
Еmilia Публикувано: 6 декември, 2016 Публикувано: 6 декември, 2016 Честит Никулден! Весел празник и много пътешествия! 2
lesy Публикувано: 6 декември, 2016 Публикувано: 6 декември, 2016 Честит празник на именниците! Свети Николай да ви закриля! Весел празник!
Bozhidar1978 Публикувано: 6 декември, 2016 Публикувано: 6 декември, 2016 Честит име ден на всички празнуващи днес Весел празник Наздраве 1
Иван Попов Публикувано: 6 декември, 2016 Публикувано: 6 декември, 2016 Честит имен ден . Много здраве,късмет, щастие и много пътувания.Наздраве☺ 1
Дани Магелани Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Честит празник на: Георги-Основателя, Георги Матеев и всички Победоносци! Да ви е живо и здраво името! Да откривате нови интересни места! Да продължавате да ни давате поводи да се гордеем, че ви познаваме! 6
lyusi Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 (редактирано) Честит празник и от мен! Бъдете здрави, щастливи и победоносно покоряващи нови дестинации! Редактирано 6 май, 2018 от lyusi 5
AlexandraKo Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Абе, аз таман се чудех, къде са Гошовците, че не черпят. Ама то, още нямало 11... Да сте живи, да сте здрави, с много късмет, вие и всички, които обичате! 5
achieva Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Честит Гергьовден! Почерпката да поведе Основателя! От здраве, щастие и щури пътешествия да не се отървете! 7
Георги Василев Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Гошо и Гергана, абсурдно е да сме само двама. Тук във форума на Магеланци, ще има много агънца и танци. Щастие радост и късмет, нека ни спохождат занапред. Нека змеят винаги да побеждаваме и винаги с победа да се увенчаваме. Нека и междино света да обиколим, и на всичките промоции да се насладим. Да няма нищо незаснето, винаги да ни е благо в компанията на бирата и кюфтето. Честит имен ден адаши и адашки !!! 9 1
liliya Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Честит имен ден на всички , които носят името Георги и празнуват днес! Весел празник, здраве и късмет! Наздраве! 5
Crazy Horse Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Честит имен ден на всички с името Георги във форума! 5
Juliaaa Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Честит имен ден на всички празнуващи днес. Да ви се чува името дълги години. 5
Asya Assenova Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Да е живо и здравео името на всички именници днес! Весел празник и наздраве:) 5
Миланка Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Честит Гергьовден на всички празнуващи! Наздраве! 4
Иван Попов Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Честит имен ден и от мен! Пожелавам Ви много здраве, щастие (нека то винаги да Ви настига, където и да сте), късмет, любов, пътешествия и много положителни моменти с положителни хора! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде Ваше! Наздравеее и ВЕСЕЛ празник МАГЕЛАНЦИ! 5
yordanov Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Аз като един скрит именик благодаря за пожеланията! Също така пожелавам на адашите и адашките да си виждаме имената изписани на все повече билети и бордни карти! 6 1
Asya Assenova Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 преди 23 минути , yordanov каза: Аз като един скрит именик благодаря за пожеланията! Също така пожелавам на адашите и адашките да си виждаме имената изписани на все повече билети и бордни карти! Последното не само на адашите, а на всички магеланци:) 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега