Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет до Лондон - 14-21.12

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, на един роднина внезапно му се наложи да пътува до Лондон и сега търси най-евтиният вариант. Трябва да е там в работната седмица 15-19.12, след което иска да се върне в България за празниците. Затова той гледаше за примерни дати 14-21.12. За сега най-евтиното, което намери е с Wizzair - 550лв и то без багаж.

Проверявах и с Ryanair от Пловдив, но излиза по-скъпо.

Някой да има друго предложение - с прекачвания, с автобус от/до някъде....?

То има само една седмица до тези дати, а и все пак са празници, но ще бъде благодарна, ако някой даде друга по-евтина идея.

Публикувано:

А на него багаж трябва ли му? От едно бързо търсене тези 550 лв с Уиз са най-доброто. Матрикса дава 626 с Таром и 637 с Бритиш. С България еър около 613 събота до събота, с багаж

Публикувано:

сигурно и багаж ще трябва, но няма да е много - едно малко куфарче. Раница няма да стигне. Явно с wizzair ще се ходи. Въпреки, че като се сложи и багаж и ще излезе колкото другите компании

Публикувано:

С България Еър включва багажа. Освен това лети до Хийтроу, може би е по-евтин транспорта до града ако са свършили евтините билети на Ийзибъс. Ийзиджет видя ли, аз не

Публикувано: (редактирано)

С Easyjet излиза по-скъпо - проверено.

Роднината е от София. Проверих от любопитство цените от Букурещ с Ryanair и Wizzair ама пак е по-скъпо, от колкото да си лети от София.

Сега погледнах и с голям салонен багаж и добавяне на Wizz discount club излиза 564лв. На British Аirways цената е 335$, което е малко по-малко.

Редактирано от Nati
Публикувано:

Ако я намираш тая цена на Бритиш, взимай смело. Летенето в посока България преди Бъдни Вечер е истински шок и е цяло чудо, че има що годе нормална цена...

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, ще е или Бритиш или уиз. Не знам дали роднината успя да вземе билета на Бритиш, защото преди пишеше, че има само две места останали. Напоследък, на която и компания да погледна билетите все пише, че има 2-3 места останали :)

Публикувано:

И полета на British ще е overbook-нат почти 100%. Ако този роднина няма спешна работа да се върне точно в този ден в София, това са си едни лесни 400 евро + хотел + закуска + трансфер :) Така цялото пътуване можеше да излезе почти без пари. Има хора, за които това си е "бизнес". Виждал съм такива на летищата в Барселона, Милано и Рим

Сори за офтопика.

• Харесвам 2

128 лева на Райън от Пловдив на 15 декември със куфар безплатно

55cm x 40cm x 20cm до 10 кг + малка чанта  35 x 20 x 20 . 

Редакция : Сега прочетох че се иска да е двупосочен . Извинявам се за спама тогава :)

Редактирано от niko_88y

И полета на British ще е overbook-нат почти 100%. Ако този роднина няма спешна работа да се върне точно в този ден в София, това са си едни лесни 400 евро + хотел + закуска + трансфер :) Така цялото пътуване можеше да излезе почти без пари. Има хора, за които това си е "бизнес". Виждал съм такива на летищата в Барселона, Милано и Рим

Сори за офтопика.

Аз мисля да направя точно това на 23-ти към София. Убеден съм, че полета ще е overbooked, обаче ме сащиса друг интересен факт. България Еър на 3-ти Януари към Лондон летят със... E190... Надявам се, че са пуснали допълнителен полет, защото иначе... абе нормални ли са?

Редактирано от Djgeorgie
Публикувано:

Аз мисля да направя точно това на 23-ти към София. Убеден съм, че полета ще е overbooked, обаче ме сащиса друг интересен факт. България Еър на 3-ти Януари към Лондон летят със... E190... Надявам се, че са пуснали допълнителен полет, защото иначе... абе нормални ли са?

Ербъсите сигурно покриват новогодишните чартъри...

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.