Прескочи до съдържание

София - Дубай с Wizzair за 440 лв. на човек (багаж отделно) добра цена ли е?

FlyTraveler

Препоръчани мнения

Публикувано:

Според вас билети с Wizz от София до Дубай за 1,304 лв за трима човека без багаж (440 лв. на човек) добра цена ли е (за Wizz, то иначе е ясно, че по-евтин билет с друга а/к  няма)? Става дума за отиване на Март 10 и връщане на Март 14. Като се вземе някакво групово членство се спестяват още около 90 лв. за трима.

Няколко човека вече летяхте с Уиз до Дубай, а предполагам много други са следили цените, та имате впечатления.

Тъкмо ми дължат и едно приоритетно качване от последния ми полет с тях през 2011 г.  :)

Публикувано:

Съгласен съм, че 440лв си е скъпичко, нормалните според мен са по-скоро около 300. Март мисля, че все още се води сезон там.  

Хвърляй едно око и на flydubai, вече и те летят до София.

Публикувано:

Благодаря и на двама ви, FlyDubai са още по-скъпи. Края на Април сме в Намибия и Ю. Африка, а след Май пък в Дубай става голяма жега...

Според вашите прогнози и гадания има ли мегдан за Март малко да паднат цените на Wizz?

Публикувано:

Флай, аз купих билети за Дубай за 21 март на цена от 220лв. за два билета. Ще стоим до 30 март в Абу Даби и се връщаме обратно с Уиз еър. Но все още не съм купил билети за обратния полет, защото съм сигурен, че при следващото 20% намаление ще паднат още малко. Ако няма такова до средата на февруари ще купя на каквато цена са тогава.  Макар и сега да са на цена 140 евро на човек... Март е един от най-добрите заедно с ноември месеци за посещение на емирствата и затова цените са малко по-високи.

• Харесвам 1
Публикувано:

Скъпо е.

Моите полети за 29.11-06.12 ( събота-събота) ги резервирах на 190 лева /човек , а това си беше висок сезон.

Това без чекиран багаж. После добавих един голям ръчен за 50 лева общо в двете посоки. При него няма ограничение в килограмите , а допустимите размери са доста прилични.

• Харесвам 1
Публикувано:

Скъпо е.

Моите полети за 29.11-06.12 ( събота-събота) ги резервирах на 190 лева /човек , а това си беше висок сезон.

Това без чекиран багаж. После добавих един голям ръчен за 50 лева общо в двете посоки. При него няма ограничение в килограмите , а допустимите размери са доста прилични.

Точно за същите дати, от промоцията за годишнината на WIzzAir щях да купя 6 билета за 110 лв на човек.Ноо от много кумене, към края на деня цените станаха 190лв на човек и не ги купих, за което сега съжалявам.

Публикувано:

Е аз ги купих късно следобед като се прибрах от работа. Изпуснал съм новината и не съм се усетил сутринта :)

То всъщност имаше ли някакъв повод за промоцията "2 на цената на 1" ?

Разбира се бяха понадули цените и не е точно 2 за 1, но пак си беше оферта :)

Аха ти си го написал - било е на годишнината .Ще чакаме новата годишнина тогава.

Wizz ли пускаха "2 в 1" за Свети Валентин , че последните години рядко летя с тях и им изпуснах врътките :) ?

Публикувано:

Флай, аз купих билети за Дубай за 21 март на цена от 220лв. за два билета. Ще стоим до 30 март в Абу Даби и се връщаме обратно с Уиз еър. Но все още не съм купил билети за обратния полет, защото съм сигурен, че при следващото 20% намаление ще паднат още малко. Ако няма такова до средата на февруари ще купя на каквато цена са тогава.  Макар и сега да са на цена 140 евро на човек... Март е един от най-добрите заедно с ноември месеци за посещение на емирствата и затова цените са малко по-високи.

Roje, тези билети, които са два за 220 лв, с Wizzair ли са?

Публикувано:

Stenk, годишнина беше, но гръгла - 10.

Дано не чакаме до следващата кръгла годишнина. :lol:

А ще е толкова просто ако само нацелим джакпота в I - во теглене :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Wizz ли пускаха "2 в 1" за Свети Валентин , че последните години рядко летя с тях и им изпуснах врътките :) ?

Мисля, че Turkish са с 2 в едното, не Wizz. :)

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.