Iceman Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Здравейте банда Много готино форумче сте спретнали .....всички да сте живи и здрави в общи линии за мен най голямото удоволствие е секса,но веднага след това, ама веднагически след това са ми пътешествията Да планираш , да четеш , да събираш информация, и да го изживееш след след всичко изровено в нета си е много яко. Обожавам да пътувам това е страхотен спомен невероятен отпечатък който остава в паметта на човек и то от качествен живот тва е да се кефиш на живота на макс .За мен това е страхотно , и аз,горе долу се опитвам да го правя по възможност все по вече и все по качествено.....Ми горе долу това е за мен ....и повече пътешествия на всички 27 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Мараба! Все сещам за една любима фраза, за която се спукват да ме юркат аверите тук - душевен оргазъм - конкурира твоето любимо занимание, но не в буквален смисъл. Или поне не си казвам Искрено ме усмихна презентацията ти, добре дошъл! Връзка към коментар
гост Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Здрасти! Т'ва за секса много ми хареса! Венсеремос! Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Тук всички сме страстни...привърженици на пътешествията! Добре дошъл! Венсеремос! 4 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Не ги слушай, пълни сухари, всеки ден от 13 до 15 часа се чудя какво всъщност правя сред тях. Добре дошъл, готина снимка. 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Пожелавам все повече ... удоволствия, а нищо не пречи да се съчетават първите две в твоята класация! Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Като чуха за секс колко бързо налазиха презентацията ти - такова чудо не помня Впечатляващо портфолио ! 10 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Ааа, не помниш..я виж на Капитана презентацията Аз съм от сухарките на Теди 3 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Като чуха за секс колко бързо налазиха презентацията ти - такова чудо не помня Впечатляващо портфолио ! Някой ще яде шамарите май... Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 От Азия не можеш ме уплаши ... далечко е за шамари Баси баш капитана ли съм изпуснал ? Веднага бягам да го прочета ! Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Хъх... Какво са няколко хиляди мили... А и до Азия има още четири дни - нищо време да скокна с Уиз пак за шамарите Връзка към коментар
Iceman Публикувано: 15 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 ейййййййй..... много сте готини :) определено се радвам да се запознем .....ще споделяме преживявания и емоции .....приятно е да си сред съмишленици 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 ейййййййй..... много сте готини :) определено се радвам да се запознем .....ще споделяме преживявания и емоции .....приятно е да си сред съмишленици Ъъъъъ... какви емоции - верно ще споделяш? Извинявай за налазването и окепазяване на презентацията ти, просто настроение Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Всички преживявания или само тематичните? Те всички могат да са тематични де.. По сухарски казано! 1 Връзка към коментар
Iceman Публикувано: 15 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 от Днес тук всичко ще се споделя и ще се казва.... нали сме наши хора истината и тва е ,без никакви тайни .....и недомлъвки ::) :) а да ва видим сяяя 1 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 /барабар Петко с мъжете/ ....ако ще се гледаме, да слагам и аз очилата?!?! 4 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 А, мен с истина не можеш ме уплашиш, имам лек уплах само към зъболекари, но го лекувам. 3 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Така, така! Аз гледам, че не си си сложил титла в профила, та ти предлагам нещичко: щрак! 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 То стана за 18+ Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 После секса не продавал... язък ти за хубавата снимка, почти никой не ще да и обърне внимание. Добре дошъл 3 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 Добре дошъл ! Връзка към коментар
Elena Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 Ми, венсеремос и от мен Презентaциятa нa кaпитaнa? Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 (редактирано) Добре дошъл и от мен, Iceman! С пожелание да се чувстваш тук като у дома си (като всички нас) ...Като ти гледам профила- доста ще има да споделяш :) и не между другото - много красива снимка си сложил на представянето си Редактирано 16 декември, 2014 от petia_a_z Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 После секса не продавал... язък ти за хубавата снимка, почти никой не ще да и обърне внимание. Добре дошъл Я помисли да пораздвижиш малко форума ... малко по-розов и другата Нова година ще удари поне 5 хиляди 3 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 После секса не продавал... язък ти за хубавата снимка, почти никой не ще да и обърне внимание. Добре дошъл Снимката наистина е хубава, но мисля, че не е негова ... поне не е бил все още там... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега