zon Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 Привет От къде е снимката? Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 Привет От къде е снимката? Пише го на самата снимка Queenstown . Това е в Нова Зеландия 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 Благодаря за отговора. Сега приближих курсора и се появи името. Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 Я помисли да пораздвижиш малко форума ... малко по-розов и другата Нова година ще удари поне 5 хиляди и малко лила, та да заприлича на лилаво-розовите маршрутки Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 (редактирано) Добре дошъл! Както е казал мъдреца, в твой стил - "Най обичам га е.а, а след т'ва - мама"..... И аз се засилвам към НЗ след тази снимка...и без това ми е мерак...и ми е време Редактирано 17 декември, 2014 от Sun4o Връзка към коментар
Iceman Публикувано: 17 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Вярно е ,....не съм бил все още в Нова зеландия, но от малък си мечтая за тази далечна страна и определено момента дойде на 12 януари съм там през куала и сидней :) обиколка на целия южен остров и определено съм най щастливия човек на земята , видях че има отделна тема Нова зеландия ще пиша там за ценни съвети 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 (редактирано) А добре дошъл и да ти споделя под секрет голямата тайна, ама да си остане между нас - това всъщност е форум за секс, обаче за пред властите и заради данъците се води пътешественически форум Редактирано 17 декември, 2014 от Фичо 12 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Хмм , а поне във фейса покажете нещо повече от тия щури сбирки де ? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега