Ана Синона Публикувано: 3 май, 2013 Сподели Публикувано: 3 май, 2013 (редактирано) Аз съм Ана и съм мързелив пътешественик - с удоволствие пропускам някоя и друга забележителност за сметка на чаша вино в близката кръчма. Е, понякога кафе или просто каквото има. :D От Стара Загора съм, но в момента работя и живея в Щутгарт. Опитвам се да използвам възможността и да пообиколя наоколо и съм много слаб фотограф. :D Редактирано 3 май, 2013 от Ана Синона 7 Връзка към коментар
Light Публикувано: 3 май, 2013 Сподели Публикувано: 3 май, 2013 Е не, не е истина просто :D Добре дошла! Не знам дали си наясно, но на срещата си говорихме за теб :D 1 Връзка към коментар
Ана Синона Публикувано: 3 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2013 Добре заварил! И какво си говорихте за мене? Да не си разказвахте вицове? :D Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 май, 2013 Сподели Публикувано: 3 май, 2013 Добре дошла. Да, обсъдихме те, подробно, както и твои колежки от сервитьорския бизнес и HR роботи Връзка към коментар
Ана Синона Публикувано: 5 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 5 май, 2013 Ми аз исках да съм анонимна тук - то никак не е лесно да си известен, ама не можах да си измисля ник. Помолих един приятел за помощ, обаче той се изплаши, че като ми стане кръстник и ще трябва да ми купува нови дрехи и тва е резултата. Славата е тежък кръст - даже сервитьорския бизнес трябваше да напусна. Ооо, Фичо! :D 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Ана Синона, мое се видим тогава на некст ти трип. Само да съвпаднат датите. Иначе добре си дошла. Връзка към коментар
Ана Синона Публикувано: 8 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 8 май, 2013 Непременно! Ако ли не - на твоя трип из германско. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега