Kaloyan89 Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 (редактирано) Здравейте колеги магеланци.Да ви се похваля имам нова работа. Вече не съм в Кириад а в един малък хотел три звезди в центъра на Ница точно зад Негреско. И реших да споделя с вас текущите промоции (днес ми беше първия ден). Топ офертата е 55 евро на вечер в двойна стая с включена закуска! Oт сега до края на май. На място плащате само такса за престой по 1 евро на човек на вечер. Паркинга е 15 евро на ден. Резервира се тук, но не можете да промените или анулирате, плащане при резервация. http://www.verychic.com/fr/hotel.cms?id=10169 на френски е, но може пробвайте автоматичен превод на английски от браузура ви. Английската версия на сайта не изкарва тази оферта (не знам защо.) Побързайте ако решите да резервирате, остават три дена до края на офертата. Другата оферта е за карнавала някой беше питал скоро: три нощувки на цената на две, директно от сайта на хотела. 158 евро три нощувки за двама (52,66 евро на вечер) за непроменяема и 218 евро за анулируеама стая. Тази оферта е без закуска. Има и други оферти разгледайте сайта. http://www.hotel-villa-nice.com/ - резервации и специални оферти. Хотелът е хубав (мноооого по-хубав от Кириад), реновиран през 2011 г, климатизиран и декориран с вкус. В къща от 1906г, има различни категории стаи и различни цени. Не правя реклама и не печеля нищо от това, но реших че си струва да споделя такава оферта, невиждана досега (поне от мен) другаде в Ница. Вярно ниския сезон е но хотелът си е супер. Редактирано 19 декември, 2014 от Kaloyan89 15 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Какви са ви цените за юли ? П.С. Локацията и цената наистина са страхотни дори за ниския сезон ! 2 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 19 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 (редактирано) От първи юни стават по 150 евро на стая като първата нощувка се удържа 100% дори и ако решите да анулирате месец по-рано.,, не е много честно според мен но такава им е политиката. При резервация се плаща първата нощувка, останалите на място. Редактирано 19 декември, 2014 от Kaloyan89 1 Връзка към коментар
makler Публикувано: 21 декември, 2014 Сподели Публикувано: 21 декември, 2014 Офертата наистина и страхотна и благодаря на Калоян за нея. Само да вметна, че офертата е до края на април, а не до края на май. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега