Light Публикувано: 3 май, 2013 Публикувано: 3 май, 2013 Видях това във Фейса и просто не се сдържах да не го пусна тук :D 8
Георги Публикувано: 5 май, 2013 Публикувано: 5 май, 2013 Дам, поредните опълченци, на които няма да им се отвори парашута, като на тези от Батак Съпротивата е безсмислена!
Фил Публикувано: 5 май, 2013 Публикувано: 5 май, 2013 Жоро, айде честит имен ден! Жив и здрав и да обиколиш всички места, които си намислил!
Ана Синона Публикувано: 5 май, 2013 Публикувано: 5 май, 2013 Честит имен ден! Да ти е живо името! Пожелавам ти много щастливи мили!
Elena Публикувано: 5 май, 2013 Публикувано: 5 май, 2013 Ама вие много от рано му честитите :D А ти Жоро си прибери двойниците (тия дето си ги пуснал в моя квартал), че малко сконфузно се получава като се чудя дали да се нахиля или да се взирам в хората :D
Георги Публикувано: 5 май, 2013 Публикувано: 5 май, 2013 Няма проблеми, сигурен съм че имаме някой Велин, нека му честитим на него, за мен има време А двойниците ми помагат да стоя инкогнито, така че ще си стоят 1
Фил Публикувано: 5 май, 2013 Публикувано: 5 май, 2013 (редактирано) Ама вие много от рано Олеее, ха-ха, ама и аз що реших, че вече е 6-ти :D Че и подведох други хора Нищо де, приемаме, че поздравът е отправен от, да кажем, летище Нарита, където вече е 6-ти :D Редактирано 5 май, 2013 от Фичо 2
Elena Публикувано: 5 май, 2013 Публикувано: 5 май, 2013 Вие двамата вече се записахте, пък за останали е тежката задача утре ги мъдрим пожеланията 1
wilks Публикувано: 5 май, 2013 Публикувано: 5 май, 2013 (редактирано) ОК, тогава да пожелая и аз на Георги, и всички други именници - Гергани и Велиновци - честит имен ден! И senior member status в програмите за често летящи лоялни клиенти от всички авиокомпании на големите алианси. П.П. Айде Фичо като е от Нарита, аз да съм от Incheon. Редактирано 5 май, 2013 от wilks
Light Публикувано: 6 май, 2013 Автор Публикувано: 6 май, 2013 Честит имен ден на всички именници! П.П. Разбрах, че агнешкото не трябва да се претопля, щото ставали инциденти, така, че внимавайте... :D
Георги Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Няма кой да го топли, ядем го докато не е изстинало
Elena Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Живи и здрави да са всички Жоровци и Гергани! Пътешествия, приключения и щастливи мигове Наздраве! 1
Adinko Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит празник на всички именници! Да сте живи и здрави! 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега