Прескочи до съдържание

Весела Коледа!

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:

Светъл празник, приятели ! Нека коледния дух донесе топлина в домовете ни, да осмисли дните ни и да ни направи по-добри, за да получим всичко, за което сме мечтали.... Много здраве и пътешествия!

• Харесвам 7
Публикувано: (редактирано)

Весела Коледа и от мен! Пожелавам ви много здраве и щастие, любов в сърцата, уют у дома и попътен вятър извън него. Хохохо

Редактирано от eve
  • Харесвам 8
Публикувано:

Честита Коледа и от мен!

Колкото и често да го чуваме и казваме, пожелавам ви най- вече и предимно здраве. Вярвам, че останалото се нарежда само по негов си начин.

На всички магаленци, които празнуват извън България и на всички, които останаха тук  - весело изкарване на празниците и много късмет и, разбира се много пътувания по света през 2016  ;)  :lol:

• Харесвам 9
Публикувано:

Честита Коледа! 

Пожелавам на всички много усмивки от получените подаръци и сбъднатите пътешествия.

Бъдете здрави, за да имате сили за нови магелански мечти!

:santaclaus:

• Харесвам 8
Публикувано:

Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и добри! Дарете

близките си с много любов! Весел празник!

• Харесвам 3
Публикувано:

Честитa Коледa!

Здрaве и просперитет зa всички, и дa ви е весело нa душaтa, и топло в сърцaтa през цялaтa годинa!

Тaкa посрещaт купонджиите по летищaтa в топлите стрaни :)

post-72-0-88608000-1451151465_thumb.jpg

post-72-0-82623700-1451151580_thumb.jpg

Нищо, че не сa виждaли сняг, вaжното е дa имa повод зa веселбa : )))

• Харесвам 14
Публикувано:

Честито Рождество Христово !

Весело посрещане на Новата 2016 година !

И носете винаги магеланското знаме и приключенския дух в сърцата си !

post-146-0-07762700-1451552799_thumb.jpg

• Харесвам 12
Публикувано:

Весело посрещане на новата година и от мен!

Много добро настроение в празничната нощ и не забравяйте, че новата година се посреща с усмивка на уста, за да ни донесе само хубави неща.

• Харесвам 2
Публикувано:
На всички, пишещи и четящи във форума пожелавам весело посрещане на НГ! 

Бъдете здрави, щастливи и пътешествайте смело! :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Весело посрещане на Нова година!

Нека за вас и близките ви 2016 година е здрава, щастлива, успешна, изпълнена с много пътешествия, положителни емоции и усмивки. :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Магеланци,

Да сте живи,

да сте здрави,

да имате много любов,

много късмет и много пътешествия!

post-1504-0-96258200-1451559645_thumb.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Желая на вас и семействата ви една хубава, здрава, успешна, щастлива Нова година, изпълнена с нови пътувания и безброй чудесни приключения и емоции!  :santaclaus:

post-2831-0-84281800-1451576763_thumb.jpg

• Харесвам 6

Да превърнем коледната тема в новогодишна.

Честита Нова Година от нас, вече посрещналите я!

Да сте живи и здрави всички!

post-883-0-41708000-1451584774_thumb.jpeg

Редактирано от Petkan
  • Харесвам 8
  • 11 месеца по-късно ...

В навечерието на този толкова хубав празник искам да ви разкажа една  любима, мъничка приказка на Джани Родари:

Слънцето и облакът

Слънцето пътувало из небето весело и победоносно върху своята оранжева колесница, хвърляйки лъчи по всички посоки за голямо неудоволствие на един облак с буреносен характер, който мърморел:
- Прахосник, разсипник, хвърляй, хвърляй на вятъра лъчите си и да видим накрая колко ще останат!
Всяко зърно, което зреело в лозята, си открадвало по един лъч на минута или дори по два. И нямало стръкче тревичка или паяк, или цвете, или водна капка, които да не вземали от лъчите, колкото им трябвало.
- Оставяй, оставяй да те ограбват всички: ще видиш как ще ти се отблагодарят, когато няма да има какво повече да ти откраднат.
Слънцето продължавало весело своето пътешествие, подарявало лъчи с милиони и милиарди, без да ги брои.
Чак на залез преброило лъчите, които му оставали: и гледай ти, не му липсвал и един лъч. Облакът от изненада се превърнал в град и се изсипал. Слънцето весело се гмурнало в морето.

Весела Коледа, мили приятели! Да сте ми живи и здрави, всички в това прекрасно и уютно кътче, наречено магеланци.ком!

Бъдете добри, раздавайте, обичайте и следвайте мечтите си!8a72c3bee3fce837cba952318d94f269.gif

Наздраве!

w4(3).jpg

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 25
Публикувано:

Мили приятели, весели празници на всички! Да сме здрави , щастливи и да имаме достатъчно парички за скитосване ,където душа ни иска . Мисля, че това е достатъчно :).Наздраве!

• Харесвам 13

Да се включа и аз, че от утре ще съм off-line за известно време, път ме чака ;) (да не повярва човек ;) ) Весели празници познати и непознати, реални и виртуални приятели! 

Нека Коледата бъде изпълнена с топлина, светлина и уют! 

Редактирано от Lyubina
  • Харесвам 12
Публикувано:

Тъй като сте неизменна част от моя живот, искам да пожелая на всички тук да имате по много от всичко онова, което Ви усмихва и прави щастливи! Бъдете здрави, много пропътувани километри и сбъднати мечти! Весели празници! 

• Харесвам 14

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.