krasen_denev Публикувано: 4 май, 2013 Сподели Публикувано: 4 май, 2013 (редактирано) Дойде време да се представя и аз.Казвам се Красен Денев и пътешествията са ми в кръвта. Започнах с организирани екскурзии из Африка и Европа,докато не попаднах на аерохрониките и невероятната статия на Георги за туристическите агенции.Така се престраших и си организирах екскурзия до Китай самостоятелно,е не точно самостоятелно (специални благодарности на Гошо), от,която се завърнах преди пет дена.Уникално преживяване за,което ще разказвам за в бъдеще. По професия съм военен,което ми е помогнало да посетя държави,който са недостъпни за пътешествениците,освен ако не разполагат с частни армии :D . Много се радвам,че форума набира скорост,защото смятам да се впусна в организацията на нещо по мащабно за мене,а именно 15 дена в западна Европа,но за това ще отворя нова тема,когато започна плануването на мероприятието.За сега толкова от мене .Напред магеланци. :D Редактирано 4 май, 2013 от krasen_denev 6 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 4 май, 2013 Сподели Публикувано: 4 май, 2013 Добре дошъл Това с военните май се превръща в тенденция...първо капитана, сега ти :D само да не почнете да ни строявате 2 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 4 май, 2013 Сподели Публикувано: 4 май, 2013 Добре дошъл на борда. Ще чакаме с нетърпение интересни пътеписи от преживяванията ти! Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 4 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2013 Добре дошъл на борда. Ще чакаме с нетърпение интересни пътеписи от преживяванията ти! Ще се постарая niki_m да разкажа колкото мога повече,но от сега да предупредя,че за Ирак и Афганистан много за разправяне няма.Но все пак ще има и нещичко от там.Смятам скоро да пусна едно пътеписче за Китай. 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 май, 2013 Сподели Публикувано: 5 май, 2013 Чакам с интерес пътеписа от Китай и аз, тия имейл консултации не са безплатни, искаме пътепис! Бъзикам се, естествено, винаги ще помогна с каквото мога, когато виждам ентусиазъм в другата страна, хубавото е че тук може да ти помогнат още повече хора На мен лично Ирак и Афганистан биха ми били любопитни, естествено не военната част, но примерно всекидневния живот извън поделението... Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 5 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 5 май, 2013 Чакам с интерес пътеписа от Китай и аз, тия имейл консултации не са безплатни, искаме пътепис! Бъзикам се, естествено, винаги ще помогна с каквото мога, когато виждам ентусиазъм в другата страна, хубавото е че тук може да ти помогнат още повече хора На мен лично Ирак и Афганистан биха ми били любопитни, естествено не военната част, но примерно всекидневния живот извън поделението... Имаш го Гоше,или поне първата част.Ще се постарая скоро да пусна и втората част на пътеписа за Китай Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 5 май, 2013 Сподели Публикувано: 5 май, 2013 Добре дошъл и от мен. Почнеш ли сам да пътуваш ще забравиш за организираните екскурзии. А и цялата информация, която е нужна я има в интернет. Питаш чичко Гугъл и той няма грешка. 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 5 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 5 май, 2013 Добре дошъл и от мен. Почнеш ли сам да пътуваш ще забравиш за организираните екскурзии. А и цялата информация, която е нужна я има в интернет. Питаш чичко Гугъл и той няма грешка. Съгласен съм с тебе Tedy.Мисля,че открих предимството на самоорганизираната екскурзия.Интернет,какво щяхме да правим без него? :D Чичко Гугъл не винаги дава нужната информация.Вярно е ,че знае всичко но не винаги това което ти трябва. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 5 май, 2013 Сподели Публикувано: 5 май, 2013 Досега винаги всичко съм намирала за най-невероятни места. Понякога търся, търся и като не намирам си задавам въпроса директно на английски. Гугъл вади същия въпрос зададен в някой форум и на мен ми остава просто да изчета информацията. Вярно отнема повече време, но ако нямаш други източници на инфо... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега