Spqr Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 Вероятно най-ефективният метод да усетим дадено място е като се разхождаме из него. И някак тротоарите се оказват важна част от градския пейзаж. Къде сте оставали с впечатлението за най-добре поддържана тротоарна настилка? Една от причините Прага да ми е един от любимите градове са изпипаните детайли. Вижте само: Тук може да се прочете интересна статия по темата. 6 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 (редактирано) О, като чуя тротоари се сещам само за България . Особено това лято, трябваше да бутам и бебешка количка и просто нямам думи . За която и друга държава или град(където съм била) да се сетя, в България е най-зле. Редактирано 25 декември, 2014 от БраниB Връзка към коментар
nikolaysto Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 Положителните спомени са: 1. Германия - чисти, равни и опънати тротоари. 2. Южна Испания - мозайки от кръгли камъчета, малки произведения на изкуството. Отрицателните мисли са за: 1. София - всяка плочка е изненада 2. Остров Бали - тотална липса на възможност за пешеходно придвижване - тротоари, пешеходни пътеки и прочее са напълно липсващи или неизползваеми Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 Аз се сещам само за Джакарта... Където тротоари на практика липсваха и пешеходците бяха персона нон грата 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 Положителния пример - Япония където и да било. Португалия с характерните тротоари в ивици които видях и в Макао , а явно такива са и в Бразилия Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 О, като чуя тротоари се сещам само за България . Особено това лято, трябваше да бутам и бебешка количка и просто нямам думи . За която и друга държава или град(където съм била) да се сетя, в България е най-зле. Аз за пътуването ми и престоя в България с дъщеря ми си купих втора, евтина количка специално за тротоарите и пътуването по самолетите. Не исках да си разбия другата количка. Та тази издържа 3 месеца, но наистина беше неудобно по тротоарите 2 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 (редактирано) Аз за пътуването ми и престоя в България с дъщеря ми си купих втора, евтина количка специално за тротоарите и пътуването по самолетите. Не исках да си разбия другата количка. Та тази издържа 3 месеца, но наистина беше неудобно по тротоарите И ние бяхма с резервната количка, но наистина само в БГ тротоарите са много зле, в сравнение с цяла Европа. Улиците ги оправят, ама кога ще се сетят за тротоарите, не знам. Но пък хубавото в БГ е , че много хора помагат на майки с деца . В Западна Европа този урок са го поизпуснали. Редактирано 25 декември, 2014 от БраниB Връзка към коментар
cck Публикувано: 26 декември, 2014 Сподели Публикувано: 26 декември, 2014 В Португалия, бих отбелязал специфичните рисунки с черни павенца като особено популярни. Допълват чудесно стила от околните сгради. Сходна идея от Макао: 2 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 26 декември, 2014 Сподели Публикувано: 26 декември, 2014 Ето и един "интересен" тротоар и от мен 5 Връзка към коментар
NikolaiRG Публикувано: 26 декември, 2014 Сподели Публикувано: 26 декември, 2014 В Женева тротоарите пред гарата бяха асфалтирани с асфалт, в който имаше примеси от отпадъчно натрошено стъкло. Създава се страхотен ефект вечер, когато заблестят стъкълцата. За съжаление не се сетих да направя поне една снимка. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега