Прескочи до съдържание

Меден месец в Мавриции, евтини самолетни билети?


Препоръчани мнения

Здравейте, опитвам се да избера добра дестинация за медения ми месец, който се очертава края на юни или началото на юли. Прегледах много дестинации и се спрях на Мавриции. Проблема обаче е с намирането на прилични самолетни бители. Най-добрата цена която намерих е на Airfrance и е 1 600 лева на човек. Можете ли да ми помогнете с някакви насоки, как да смъкна цената?

Връзка към коментар

На теория с чакане на някой и друг месец или комбинация с два отделни билета, може и да се спести някаква сума, но няма да е значителна. А и съм убеден, че не искате да си разваляте медения месец с евентуални рискове покрай отменени полети и потенциално пропадане на цялото събитие. 800 евро не е ниска цена, но мисля е нормална за по-апокрифните места като Мавриций. 

 

Вече, ако не сте сигурни за самия остров е отделен въпрос и има хора, които могат да предложат алтернативи стига да имате желание :) Малдивите например са доста по-достъпни от София, имаше и разкази за Сейшелите наскоро. Реюниън също изглежда много добре: http://magelanci.com/topic/3337-%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B5%D1%8E%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D0%BD/

Връзка към коментар

800 евро от Софя си е супер цена. Съмнява ме да намерите по-евтино. Дори от Париж повечето промоции започват от 800 евро. Имаше някакви филми от Милано маи ама не знам как стоят нещата с тях.
 

Иначе имайте наум че през нашето лято там е зима, и дори и да не е същата като нашата, водата е по-студена и вечер е прохладно. Но става за плаж. Не очаквайте 30 градуса (максимума е 25-26). Вземете си по едно не много дебело яке.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.