Прескочи до съдържание

Вашите "най-добри" и "най-лоши" преживявания по време на полет

Препоръчани мнения

Здравейте, отново! Като за начало, искам да припомня, че съм новобранец, и в сайта, и в пътешествията. Качвала съм се на самолет точно 6 пъти и съм пътувала единствено до Мадрид. Не крия, че се страхувам от летенето, но пък авиацията ми е доста приятна тема на разговор и ще се радвам да ми споделите поне част от вашите най-запомнящи преживявания по време на полет! Очаквам вашите отзиви по темата 

Здравей и от мен.

Доста интересна тема си започнала, защото за мен това е предпочитаният начин на придвижване. Доколко обаче мнението ми е адекватно е друга тема все пак с 421 полета до момента от които 93 тази година. Страха от летенето до някъде го  разбирам тази събота пътувах до Франкфурт и пътника до мен преди излитане доста се притесняваше даже се прекръсти, а аз си казах - гледай как летенето прави набожни хората.  

Жената на мой познат се страхува от летенето и за това те обикалят главно с кола, но стане ли въпрос за Бора Бора, колата се забравя  както и страха от летенето,а дори за мен пътуването до там със самолет си доста натоварващо. Е не че тази година не направих 53 000 км за 1 седмица (описани кратко тук - http://forum.bgspotters.net/viewtopic.php?f=2&t=3908) и след това се чуствах просто прекрасно.  

Иначе една от интересните ми случки по време на полет е описана тук http://magelanci.com/topic/456-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81/page-5

Редактирано от makler
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

.........самолетите са автобуси с крила. Много често скучая по време на полет.

точно, и най-вече когато са в конфригурация 2х2 :lol:

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Е не че тази година не направих 53 000 км за 1 седмица (описани кратко тук - http://forum.bgspotters.net/viewtopic.php?f=2&t=3908) и след това се чуствах просто прекрасно.  

Тоeст отиде и се върна два пъти до Сингапур ? 

Приятелю ти си луд !!!  :lol:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е не че тази година не направих 53 000 км за 1 седмица (описани кратко тук - http://forum.bgspotters.net/viewtopic.php?f=2&t=3908) и след това се чуствах просто прекрасно.  

Това с каква цел беше?

Връзка към коментар

Теб отдавна съм те признала за гуруто на летенето за удоволствие :)

Ненадминат!!!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

все пак с 421 полета до момента от които 93 тази година. 

Оставяш ме безмълвен. Толкова много въпроси ми изникват да те питам... 

Връзка към коментар

Ненадминат!!!

Чак пък............... Държа да кажа, че има доста хора с повече полети от мен. Дори на коледната сбирка Ардиана се изуми и казах "какво толкова ей там седи Домосед с над 1000 полета." Да не говорим, че сбирките на airliners.net които имам честа да посещавам има хора с 3000 полета и т.н. 

Представяш ли си в тандем с mac1fan на какво са способни ?  :P

Г-н Macf1an съм го признал като един от двамата велики комбинатори, които познавам. Другият също се подвизава тук. Аз съм аматьор по сравнение с тях двамата. 

Оставяш ме безмълвен. Толкова много въпроси ми изникват да те питам... 

Мда както каза Стенк - шарен свят идиоти много :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Чак пък............... Държа да кажа, че има доста хора с повече полети от мен. Дори на коледната сбирка Ардиана се изуми и казах "какво толкова ей там седи Домосед с над 1000 полета." Да не говорим, че сбирките на airliners.net които имам честа да посещавам има хора с 3000 полета и т.н.

Факт е, че от теб се научих да летя с повод и без повод. Останалите не летят за спорта, нали :)

То се е видяло, че ще ти правим фен-група :)

Редактирано от Nine
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Още миналата година когато ни анулираха Ниш-Триест и вместо това летяхме София-Бургас-Бристол-Тревизо и после влак до Триест разбрах,  че сме "дръпнали много", а сега точно на Нова година и фен клуб ще имам......... 
Но да се върнем на темата с летенето. Наистина ако някой има страх от летенето е най-добре да лети с приятел/и, които не ги  е страх. Или да ползва автобус влак или кола.  Днес има директни автобунии до Лисабон и Лондон даже съм се замислял на отиване да ползвам автобус, а на връщане самолет. 

Аз например онова безумие със Сингапур никога не бих тръгнал да го правя сам. Компанията ми беше невероятна и се получи едно наистина незабравимо изживяване за мен.   

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Още миналата година когато ни анулираха Ниш-Триест и вместо това летяхме София-Бургас-Бристол-Тревизо и после влак до Триест.

Знаеш ли лятото забравих да те питам как стигаш София - Пловдив  , айде да не те предизвиквам с Перник ?  :lol:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Знаеш ли лятото забравих да те питам как стигаш София - Пловдив  , айде да не те предизвиквам с Перник ?  :lol:

Кога като падне или през Франкфурт или през Бергамо- http://forum.bgspotters.net/viewtopic.php?f=2&t=3325 

Теб да те питам кога ще имаме честа да те видим в София? 

Това с каква цел беше?

В дадения случай със Сингапур беше Mileage run. Но при мен винаги ще се намери причина да летя. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Г-н Macf1an съм го признал като един от двамата велики комбинатори, които познавам. Другият също се подвизава тук. Аз съм аматьор по сравнение с тях двамата. 

За втория залагам на wilks :)

Сила сте !!!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За втория залагам на wilks :)

Сила сте !!!

Tук вторият едвa ли съм aз. Досегa не съм комбинирaл кой знaе кaкво и колко, но бaвно нaпредвaм, кaто остaне време, или си нaбележa цел. Особено при втория случaй.

Ненадминат!!!

Виж тук, обaче, могa дa се преборя по-успешно зa тaзи титлa. Зaщото aз, освен че изпитвaм огромно удоволствие от летенето кaто тaковa сaмо по себе си, обикновено чрез него достигaм до местa, нa които пaк имa още удоволствия със зaбaвен хaрaктер - пaртитa, кaрнaвaли, фестивaли и т.н. Кaкто и сегa нa товa, нaпример.

Тa в тaзи връзкa, хaйде Честитa ви Новa 2015 годинa !

И aз се изстрелвaм нa площaдa, че тук стaвa вече горещо, въпреки че имa оше 5 чaсa до фойерверките :)

post-72-0-27192800-1420063237_thumb.jpg

П.П. И aз имaм стрaх, и то огромен. Сaмо че от нелетенето ;)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Виж тук, обaче, могa дa се преборя по-успешно зa тaзи титлa. Зaщото aз, освен че изпитвaм огромно удоволствие от летенето кaто тaковa сaмо по себе си, обикновено чрез него достигaм до местa, нa които пaк имa още удоволствия със зaбaвен хaрaктер - пaртитa, кaрнaвaли, фестивaли и т.н. Кaкто и сегa нa товa, нaпример.

Така си е :)

И ти имаш фен-клуб.

Честита Нова година!

Редактирано от Nine
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.