Ангелина Публикувано: 30 декември, 2014 Сподели Публикувано: 30 декември, 2014 Според вас има ли шанс цената на полет на определена дата драстично да падне. Трябва да летя на 01.05 до Милано Бергамо, обаче цената за тази дата се върти около 310 - 350лв. с намалението и някак си ме ще ме боли корем да дам толкова пари при положение, че обикновено до там летя за 30-50лв. 1 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 30 декември, 2014 Сподели Публикувано: 30 декември, 2014 Според вас има ли шанс цената на полет на определена дата драстично да падне. Трябва да летя на 01.05 до Милано Бергамо, обаче цената за тази дата се върти около 310 - 350лв. с намалението и някак си ме ще ме боли корем да дам толкова пари при положение, че обикновено до там летя за 30-50лв. До Великден ще има поне няколко намаления.Тази цена от 310-350 лева ще я забравиш с болките в корема Деня на труда не бива да е повод да скубят ВисокоТарифно! Само за информация...с АлИталия София- Милано(Малпенза) през Трип-а е 220 лева...на 1 май..Дето се вика и до Бергамо да се налага да се придвижваш от Милано,пак ще излезе под 300 лева! Връзка към коментар
Mary Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 Според вас има ли шанс цената на полет на определена дата драстично да падне. Трябва да летя на 01.05 до Милано Бергамо, обаче цената за тази дата се върти около 310 - 350лв. с намалението и някак си ме ще ме боли корем да дам толкова пари при положение, че обикновено до там летя за 30-50лв. Според мен е заложена висока цена с идеята за много почивни дни, но тази година няма да има такава поредица(вероятно). Мисля, че ще падне цената, но не и до ниво от 30-50лв. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 Според вас има ли шанс цената на полет на определена дата драстично да падне. Трябва да летя на 01.05 до Милано Бергамо, обаче цената за тази дата се върти около 310 - 350лв. с намалението и някак си ме ще ме боли корем да дам толкова пари при положение, че обикновено до там летя за 30-50лв. Категорично не в твоя случай. Официалните почивни дни се знаят и изкупуват от рано. Връзка към коментар
aneliya Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 Според вас има ли шанс цената на полет на определена дата драстично да падне. Трябва да летя на 01.05 до Милано Бергамо, обаче цената за тази дата се върти около 310 - 350лв. с намалението и някак си ме ще ме боли корем да дам толкова пари при положение, че обикновено до там летя за 30-50лв. Не знам от къде ти е удобно да летиш, но от Букурещ за 1.5.2015 цената е около 125 лв без багаж, с членство на WiZZ, с Blue Air e 60 евро пак без чекиран багаж и такси, за деня има минимум 4 полета до Милано от Букурещ. с двете АК, с други не съм правила спарвка 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 (редактирано) Според вас има ли шанс цената на полет на определена дата драстично да падне. Трябва да летя на 01.05 до Милано Бергамо, обаче цената за тази дата се върти около 310 - 350лв. с намалението и някак си ме ще ме боли корем да дам толкова пари при положение, че обикновено до там летя за 30-50лв. В момента Алиталия продава търсеното от теб за 200 лв. Имаш и включен багаж. Полетът се изпълнява от България Ер, но те го продават за 306лв, а с Уиз на 310лв с членството. Абе Уиз са си лукс, дори и с членството Има неудобен и но по-евтин вариант за 100-110 лв (самолет 80лв + автобус 20-30лв) през Солун, но ще трябва да правиш нощен преход с автобус. Редактирано 31 декември, 2014 от Hollywood Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 31 декември, 2014 Сподели Публикувано: 31 декември, 2014 (редактирано) БДЖ не пуснха ли пак влаковете до Солун ? Сега погледнах автобусите - 40-50 лева мноооого скъпо. Wizz за 60 лева ще те метнат до Мадрид Редактирано 31 декември, 2014 от stenk 1 Връзка към коментар
Ангелина Публикувано: 1 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 1 януари, 2015 Честита Нова 2015-та с пожелание за много здраве още повече пътешествия през новата година! Не съм очаквала, че ще получа толкова отговори на въпроса, та да се наложи да се отдели в отделна тема. Благодаря на всички за предложенията, от всички само АлИталия не бях обмисляла като вариант. Дори Малпенса ми е оптималния вариант, защото на 02.05 летя за Бангкок от там. За момента варианта, на който съм се спряла е полет на 30.04. до Болоня (излиза около 100лв.), един ден разходка там и на следващия ден с влак до Милано, нощувка при приятели и сутринта на 02.05 към Малпенса. Макар че при този вариант горя още един ден отпуск, а за 2015-та, още от сега не стигат дните за всички пътувания, които съм запланувала :D 2 Връзка към коментар
Ангелина Публикувано: 1 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 1 януари, 2015 БДЖ не пуснха ли пак влаковете до Солун ? Сега погледнах автобусите - 40-50 лева мноооого скъпо. Wizz за 60 лева ще те метнат до Мадрид Така е, разглезили сме се с тези цени на полетите. Връзка към коментар
Препоръчани мнения