Mary Публикувано: 1 януари, 2015 Публикувано: 1 януари, 2015 Честита Нова Година! Бъдете здрави, много щастливи и винаги на път! Следвайте мечтите си! 9
Георги Публикувано: 1 януари, 2015 Публикувано: 1 януари, 2015 Айде, честита и по-честичко ние да сурвакаме евтините билети на авиокомпаниите, а те да ни сурвакат портмонетата 9
Dian Публикувано: 1 януари, 2015 Публикувано: 1 януари, 2015 Честита Нова Година! С пожелание за повече пътешествия от миналата и по-малко от следващата година! 10
Botko Публикувано: 1 януари, 2015 Публикувано: 1 януари, 2015 Честита за всички Ви 2015 г. Здраве,късмет и нови вълнуващи дестинации 9
Фил Публикувано: 2 януари, 2015 Публикувано: 2 януари, 2015 Айде Честита Нова Година на всички магеланци! Здраве и много нови и интересни места да посетите!( И не че се хваля, но от новогодишната баница ми се падна късмет "Пътешествия" ! ) 7
Тони Публикувано: 2 януари, 2015 Публикувано: 2 януари, 2015 Честито и от мен! Бъдете здрави, щастливи, свободни...дано имате цялото време и средства да видите това, което искате! 4
pamelanb Публикувано: 2 януари, 2015 Публикувано: 2 януари, 2015 Честита Нова година и от мен! Дано всички сме здрави, да се ядосваме по-малко, да печелим повече и с много любов и късмет смело да вървим (летим ) напред (и нагоре ). Дано през новата година осъществим безпрепятствено всички магелански планове и да имаме възможност да направим нови за догодина!На себе си пожелах да преодолея аерофобията 3
Asterisk Публикувано: 4 януари, 2015 Публикувано: 4 януари, 2015 Честита да е и от мен! Здраве, щастие, късмет и непринудени пътешествия безчет! 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега