Прескочи до съдържание

Хотел в Токио

Iceman

Препоръчани мнения

Здравейте  :)

Два пъти съм бил в Токио и двата пъти съм ползвал Nihonbashi Villa Hotel удобен, с прекрасна локация ,чист и евтин. Исках и сега,....но не става. Говорим за датите от 9 юли до 15 юли 2015 общо 6 нощувки за мен, жена ми  и дъщеря ни която е на 14г.Двама възрастни и едно дете.Гледах хотела няколко пъти през букинг и агода, но ми пише ,че точно тогава е зает ,което ми се вижда странно? Всъщнот пише ,че 52% от хотелите в Токио за вече заети ....? Къде е чак юли....Намерих и директно страницата на хотела ,но пък там ти позволява да резервираш само 2 месеца на пред ,което пак не ми върши работа.Дали през юли да има някакво по голямо събитие ,което ми убягва и повечето от хотелите да за заети ...НЕЗНАМ ? но мисля ,че вече се нуждая от помоща ви ,... дали да продължавам да опитвам с този Nihonbashi Villa хотел или ще препоръчате някой друг,удобен с добра локация и от който сте останали доволни разбира се  :) 

много благодаря на всички отзовали се  :)  :)  :) 

Връзка към коментар

Toyoko inn са добра верига. Има ги в много японски градове, а в Токио са няколко. Виж кой от тях ще ти е най-удобен като локация.

А събития много, по твоето време включително

http://www.gotokyo.org/eventlist/en/list

но това със заетостта е в Booking, а не всички вериги са там. Не мисля че ще имаш проблем и с по-късна резервация

Връзка към коментар

Здравейте  :)

Два пъти съм бил в Токио и двата пъти съм ползвал Nihonbashi Villa Hotel удобен, с прекрасна локация ,чист и евтин. Исках и сега,....но не става. Говорим за датите от 9 юли до 15 юли 2015 общо 6 нощувки за мен, жена ми  и дъщеря ни която е на 14г.Двама възрастни и едно дете.Гледах хотела няколко пъти през букинг и агода, но ми пише ,че точно тогава е зает ,което ми се вижда странно? Всъщнот пише ,че 52% от хотелите в Токио за вече заети ....? Къде е чак юли....Намерих и директно страницата на хотела ,но пък там ти позволява да резервираш само 2 месеца на пред ,което пак не ми върши работа.Дали през юли да има някакво по голямо събитие ,което ми убягва и повечето от хотелите да за заети ...НЕЗНАМ ? но мисля ,че вече се нуждая от помоща ви ,... дали да продължавам да опитвам с този Nihonbashi Villa хотел или ще препоръчате някой друг,удобен с добра локация и от който сте останали доволни разбира се  :) 

много благодаря на всички отзовали се  :)  :)  :) 

Явно е прекалено рано ,но можеш на първо време да резервираш с безплатна анулация хотел, които да се доближава най-много до твойте изисквания.Политиката на много от хотелите е такава да пускат няколко стай в букинг,агода и подобни сайтове, които работят с голяма комисионна  месец-два по-рано само за  да си запълнят капацитета. 

Връзка към коментар

Според мен още не са си пуснали наличността за толкова напред във времето. А booking си изкарва някакви си проценти с цел да те паникьоса да бързаш да резервираш, стават ми досадни напоследък с постоянното им натякване на всяка страница. След като ти е харесал хотела, драсни им едно имейлче и сигурно ще ти кажат, какво е събитието и дали ще имат наличност :)

Връзка към коментар

Да не забравяме, че и в букинг се пускат определено количество стаи. Дори по-големите хотели пускат отначало малка част от стаите, в последствие добавят и още наличности - и те гледат да вземат възможно най-високата цена за стая. То затова и резервациите в собствената им система са в последните два месеца предполагам.

Връзка към коментар

Току що го проверих въпросния хотел в booking. Всичките му стаи изведнъж стават заети точно на първи юни и няма повече напред във времето :) Което идва да рече, че просто това е максималната дата, до която са си заявили стаите в booking. Търпение някой и друг месец и ще цъфнат и юлските дати.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря на всички :) Схванах горе долу каква е политиката на букинг ,чакане му е майката.Ако пък някой има предложение за добър хотел (съотношение цена качество)  в Токио много бих се зарадвал да сподели ,може пък и за други съфорумци да е полезно .

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Здравей,

аз бях отседнал в този хотел: http://ca.hotels.com/ho395474/hotel-tateshina-tokyo-japan/

Бях в самостоятелна стая и въпреки че го пишат 2 звезди определно е по добър от доста 3* в които съм бил.

В Шинджуку е, на 5 мин от метрото. Препоръчвам ви го, предвид цената и локацията - бях го зел на 60$ на вечер през hotels.com :) Ако го звемете закуската може да я пропуснете - прекалено скъпа е :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.