kreo Публикувано: 5 януари, 2015 Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 Тъй като ние сме на концерт в Прага, само че октомври, от това, което разгледах до сега, най-удачни ми се виждат 2 варианта 1. да изчакам дали БГ еър ще пуснат тази промоция до края на годината, или 2. друг вариант, за който четох е полет до Виена и от там автобус до Прага. БГ еър имат полети до Виена за 130 евро + автобус около 35 евро Връзка към коментар
mililia Публикувано: 5 януари, 2015 Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 (редактирано) Тъй като ние сме на концерт в Прага, само че октомври, от това, което разгледах до сега, най-удачни ми се виждат 2 варианта 1. да изчакам дали БГ еър ще пуснат тази промоция до края на годината, или 2. друг вариант, за който четох е полет до Виена и от там автобус до Прага. БГ еър имат полети до Виена за 130 евро + автобус около 35 евро А евентуален полет до Бергамо с Уиз и после с Раян до Прага, гледали ли сте. Би трябвало да излезе по евтино. П.П. Видях, че по напред са ти предложили този вариант, явно не те устройва. Редактирано 5 януари, 2015 от mililia Връзка към коментар
Vanya G. Публикувано: 5 януари, 2015 Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 Може да проверите цените на Австрийските авиолинии и Луфтханза за полет София - Прага с едно прекачване, обикновено излиза по-изгодно от директния полет на БГ еър. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 януари, 2015 Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 Колко дни? Има ли куфари? Евентуална гъвкавост в маршрута и датите? За октомври е рано да бързаш с покупка, освен ако не намериш нещо наистина евтино. Връзка към коментар
krustanovs Публикувано: 5 януари, 2015 Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 ryanair не виждам да имат полети от Бергамо до Прага на мен ми трбва за края на март Връзка към коментар
mililia Публикувано: 5 януари, 2015 Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 ryanair не виждам да имат полети от Бергамо до Прага на мен ми трбва за края на март Ох, извинявай полетите са с Изи, не с Райн. Следва към цялата сума да се сложат и още 15 евро за трансфери между двете летища. Връзка към коментар
vllaaddo Публикувано: 5 януари, 2015 Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 Wizz летят от Бергамо до Прага пет пъти седмично, може да ги погледнеш и тях. Октомври летях Бергамо - Прага, като билета с уиз клуб беше 15 евро. Връзка към коментар
kreo Публикувано: 5 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 Луфтханза излизат по-скъпи за периода с около 100 лв, включително с билета от Виена до Прага. Вече ги проверих. Иначе предпочитам с тях, особено откакто пътувахме миналата година до Португалия за много разумна цена от 250 евро за билет с отиване до Порто и връщане от Лисабон. Австрийските авиолинии излизаха с една идея по-скъпи от България еър. Пътуваме само 2-ма. За предпочитане с 1 куфар, за да има къде да съберем подаръците за децата. Концертът е на 17 октомври. Планирам 4-5 дни в Прага или толкова колкото е необходимо за сравнително интензивно обикаляне. Знам, че времето е относително понятие, но доколкото съм прочела информацията за Прага във форума засега съм определите това като времеви диапазон. Желателно е да се ползват почивните дни, че отпуската ми все не стига. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 януари, 2015 Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 ryanair не виждам да имат полети от Бергамо до Прага на мен ми трбва за края на март Моля пускайте всяко питане в отделна тема и давайте повече подробности Луфтханза излизат по-скъпи за периода с около 100 лв, включително с билета от Виена до Прага. Вече ги проверих. Иначе предпочитам с тях, особено откакто пътувахме миналата година до Португалия за много разумна цена от 250 евро за билет с отиване до Порто и връщане от Лисабон. Австрийските авиолинии излизаха с една идея по-скъпи от България еър. Пътуваме само 2-ма. За предпочитане с 1 куфар, за да има къде да съберем подаръците за децата. Концертът е на 17 октомври. Планирам 4-5 дни в Прага или толкова колкото е необходимо за сравнително интензивно обикаляне. Знам, че времето е относително понятие, но доколкото съм прочела информацията за Прага във форума засега съм определите това като времеви диапазон. Желателно е да се ползват почивните дни, че отпуската ми все не стига. Щом искате куфар и сте двама, варианта с прекачвания с нискотарифни почти сигурно отпада. Но имате време, това са вариантите, които си видяла и ти. Виена+автобус почти сигурно ще е най-евтиното, при това е удобно, ако не се лъжа автобусите тръгват директно от виенското летище... Връзка към коментар
kreo Публикувано: 5 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 Да. Автобусите тръгват директно от летището. Връзка към коментар
Препоръчани мнения