Прескочи до съдържание

Полет до Атланта?


Препоръчани мнения

Едно приятелче ме пита тези дни, колко време преди полет са най- ниски цените за полет до Атланта (САЩ). Интересува го около началото на юни, без все още да е фиксирал датите. Може ли помощ:) ? :blush:

Връзка към коментар

Грубото мнение е 2-3 месеца преди полета, но толкова много условности има, и толкова много изключения че никой не може да го твърди. Необходимо е да се знае колко време е престоя, дали е навит на разни прекачвания (било то в Западна Европа или допълнителни в САЩ) на два отделни билетра и т.н.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

ОК, няма да го мъчим с някакви лоу кост прекачвания тогава, хем за него по-лесно, хем и за нас като търсене :)

 

Кодшеърите на България Ер излизат по 630€, виж например 28 май - 25 юни в trip.bg. Бързи и лесни прекачвания в Амстердам и Париж в двете посоки. Най-ниското, което сме намирали за към щатите като цяло е около 400 евро. Но това е в нисък сезон, до Ню Йорк, с фискирани дати и т.н. Мисля си, че за юни като цяло е що-годе нормална цена това. Но според мен е рано да се купува, нека си го има това като базова цена и периодично да пуска едно търсене. Ако се появи нещо към 500 евро да взима смело, 550 също, пък ако не пуснат до март нещо по-евтино мисля, че тая цена ще си стои и няма да избяга.

 

Но това са само предположения :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.