niki_m Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит имен ден на шефа - Георги, с пожелание да хапне един хубав и печен гошко, честит празник и на свързаните с Гергьовден ден! Честит празник и на тези, които служат в армията. 2
Гост Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит имен ден, Георги! С пожелание приключенския ти дух никога да не угасва и винаги да има с кого да го споделяш! Честит празник на всички, свързани с този ден!
Polina Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит имен ден и от мен на всички Георгьовци.. Живи и здрави да сте и да си живеете с името
krasen_denev Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит имен ден,Гоше!Бъди жив и здрав.Специално ти благодаря за всички съвети.Направи добро на непознат,а това в днескашно време е рядкост.Нека не остане място на света,където да не си бил.Весело изкарване на празника. 1
ilkosem Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит имен ден!!! Честит празник на празнуващите!!! 1
jennie Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит имен ден на всички (май са доста тук!) и от мен. Да са ви живи и здрави имената. Наздраве! 1
wilks Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит имен ден на всички празнуващи! А на главния именник му желая всички начинания, с които се залавя, да са успешни както блога и този форум! Наздраве! 1
lesy Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит празник на всички именници! Много здраве, късмет и много пътешествия! На главния магеланец Георги - да продължава все така с блога, форума и всичко, с което се захване! Поздрави и наздраве! 1
Георги Публикувано: 6 май, 2013 Публикувано: 6 май, 2013 Честит имен ден на всички празнуващи! А на главния именник му желая всички начинания, с които се залавя, да са успешни както блога и този форум! Наздраве! Държа да отбележа, че има доста преди да обявя форума и блога за успешни Иначе мерси ви на всички от името на всички Георгевци днес, явно само аз съм на линия да приемам поздрави, другите са преяли с агнешко и не им е до компютри
mradulova Публикувано: 7 май, 2013 Публикувано: 7 май, 2013 Честит имен ден на всички празнували и от мен на патерици Надявам се агнешкото да ви се е усладило и да сте се веселили! С пожелания за попътен вятър на бял кон 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега