Прескочи до съдържание

Транспорт до Амстердам, септември 2015

Spqr

Препоръчани мнения

Колко горе-долу излиза общия разход за транспорт до Амстердам за септември месец? Интересува ме най-евтиния вариант: с Wizz до Айндховен и оттам до Амстердам ли е или има други варианти?

За да не отварям и другата тема колко би било до Берлин за същия месец? Струва ми се до Берлин ще е по-евтина опция?

Връзка към коментар

Колко горе-долу излиза общия разход за транспорт до Амстердам за септември месец? Интересува ме най-евтиния вариант: с Wizz до Айндховен и оттам до Амстердам ли е или има други варианти?

За да не отварям и другата тема колко би било до Берлин за същия месец? Струва ми се до Берлин ще е по-евтина опция?

Зависи кой септември. Концерта на U2 ли гониш? В началото на септември за съжаление билетите са доста скъпи по принцип, но за последните дати може да се успокоят...

С традиционна компания директно до Амстердам - за тоя период да речем 160-200 евро мисля, че е реалистично. За Уиз...никаква представа. Натам може да е 200, обратно 20.

Разходите Айндховен - Амстердам са фиксирани с влака и са 18.70€+3€ за автобуса от летище Айндховен до гара Айндховен. Става в двете посоки към 42 евро.

Колкото до Берлин, там нищо не се знае. За сега е още ОК, но след като се дръпнат Easy цените ще скочат със сигурност, а ако и Air Berlin изчезне както излезе информация съвсем ще го закъсаме и Амстердам ще е по-евтино.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Нашите билети излязоха точно 348.74 лв. на човек с националния превозвач с чекиран багаж. Бяха директно до Амстердам, но ги бях закупил м.май същата година за периода 18-27 септември.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.