Прескочи до съдържание

София-Лайпциг или София-Берлин 20.08-24.08.2015г.

Препоръчани мнения

Здравейте,

за много години на всички с пожелания за многооо пътешествия.

Ще пътуваме пет възрастни и едно дете до Лайпциг.

В момента намирам билети София-Лайпциг с Луфтханза на цени около 240 евро

и до Берлин на България еър на цена, около 135 евро.

Какво е вашето мнение да купувам ли или да изчакам?

Преди празниците цената на България еър до Берлин беше около 90 евро.

Ако летим до Берлин трябва да се придвижим до Лайпциг.

Досега не съм пътувала с автобус в Германия, но виждам че цените на автобусните билети са доста по-ниски от тези на влаковете. Моля, някой който е пътувал с автобус в Германия да сподели впечатления и да препоръча автобусна фирма.

Благодаря предварително.

Връзка към коментар

Аз бих препоръчал да взимате билетите до Берлин, няма да паднат по-ниско, а тези цени от по 90 евро вече ще са мираж, след като през март България Ер остават единствен превозвач и няма конкуренция.

Звънни им и ги попитай за Rail&Fly опцията, мисля, че я предлагат - полет до Берлин и от там с влак, до който град си поискаш, мисля че струва 40 евро допълнение, но това ще е най-лишения от грижи вариант. За автобусите дано някой се включи.

Другата опция е да се чака, билетите до Лайпциг може и да паднат, но края на август е пика на пиковете, така че според мен е съмнително...

Връзка към коментар

Пътувала съм Берлин - Хамбург с автобус. Цените са по-ниски от влак. Виж например тази фирма: http://meinfernbus.de/unser-angebot/linien/bus-leipzig-berlin.html 

Връзка към коментар

Аз съм пътувала Берлин-Прага с автобус и всичко си беше ок. В една друга тема Wilks ми беше дал тази полезна търсачка за транспорта в Германия -https://www.busliniensuche.de

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Билетите до Берлин са факт - 108 евро на човек двупосочен.

Появиха се през Еър Берлин на тези цени и не мислих много :)

Както казва Георги и аз мисля, че 90 евро вече са мираж.

Моля за още малко помощ.

Берлин-Корфу еднопосочен 27.08 - намирам на Изи джет на 27.08 - около 60евро.

За пръв път ще пътувам с тях и не съм ги следила досега.

Рано ли е да купувам от сега според вас, някакви промоции да се очакват?

Както и как стой въпроса с мястото и багажа - мога ли да добавя и платя по-късно и на същата цена ли са

или трябва да избера при резервацията?

Връзка към коментар

Края на август, до лятна дестинация, според мен купувай веднага за 60 евро.

Нека някой летял наскоро с easy да отговори на другите въпроси, мисля че ако сте повече от един и искате да стоите заедно, задължително трябва да си купите места, иначе има риск да ви разхвърля из цялата кабина.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Края на август, до лятна дестинация, според мен купувай веднага за 60 евро.

Нека някой летял наскоро с easy да отговори на другите въпроси, мисля че ако сте повече от един и искате да стоите заедно, задължително трябва да си купите места, иначе има риск да ви разхвърля из цялата кабина.

Ами ... купих го, малко по-рано бях започнала да резервирам, но се сетих за връзката през сайта и сега я използвах.

Сега остава само да чакам август да дойде.

Благодаря за бързото включване и приятна вечер.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.