Elena Публикувано: 9 май, 2013 Автор Публикувано: 9 май, 2013 Много добра информация събрах и дори да ми пропадне пътуването, пак за друг път ще ми свърши работа. Мерси на всички Току виж някой път като отида на Exit fest-а бих се задържала и в Белград.
wilks Публикувано: 9 май, 2013 Публикувано: 9 май, 2013 Току виж някой път като отида на Exit fest-а бих се задържала и в Белград. Не много добра идея. След EXIT-a няма да ти е до никакви разходки, или нещо друго, освен от стабилна почивка. А ако отидеш първо в Белград, с намерение след това да дивееш на EXIT, не е сигурно че ще издържиш физически всичките 5 дена на фестивала пред сцените и онези стръмни улици в крепостта, след примерно 3-те дена по столичните кръчми. Най-добре е да ги посетиш отделно, и минимум с 1 месец интервал между пътуванията.
Elena Публикувано: 9 май, 2013 Автор Публикувано: 9 май, 2013 Ми ще видим как ще стане - на тазгодишния фест няма да ходя, че тогава съм на море. Пък нали така или иначе се разбра, че ще ни водите по сръбско скоро.... :D
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега