Peps Публикувано: 9 януари, 2015 Сподели Публикувано: 9 януари, 2015 (редактирано) Здравейте, казвам се Петя и съм от Варна Обичам спорта, книгите и пътешествията (по равно). Съвсем случайно преди месец (чак!!!) попаднах на Аеро Хроники и оттогава ви чета почти всеки ден Опитът ми за сега е скромен, но обожавам да пътувам и винаги съм мечтала да обиколя света (или поне по-голямата му част ). Когато съм някъде не мога да стоя мирно, а по цял ден кръстосвам улиците и всичко ми се струва толкова различно и интересно! Не съм много фен на музеите, защото смята че истинската красота на дадено място може да се види само навън, сред местните хора. Големи благодарности на Георги и всички останали, които споделят опита си - не можете да си представите колко много помагата не аматьори като мен Редактирано 9 януари, 2015 от Peps 3 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 9 януари, 2015 Сподели Публикувано: 9 януари, 2015 Пепс, добре дошла!!! Гледам,че интересите ни съвпадат! Много сбъднати мечти и пътешествия! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 януари, 2015 Сподели Публикувано: 9 януари, 2015 Добре дошла, по-добре късно от колкото хич 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега