Прескочи до съдържание

Малта 30 август - 5ти септември

Препоръчани мнения

Аз билетите си ги харесах.

Но се чудя каква да е цената, за която да се стремя.

В момента е 200лв отиване и връщане с wizzair  (цената е с discount) за един човек.

Знам много е рано, да ги купувам сега. Но запазих вече хотела, а не съм следила изобщо какво е положението с полетите.

На пръв поглед AirMalta имат по-високи цени. Затова ги отписах.

Връзка към коментар

Може да се падне още 30-40 лева от тая цифра, но като за посочените дати, които са си съвсем активен сезон за Малта, 100 евра отиване и връщане си е повече от приемливо. 

Връзка към коментар

аз съм виждала билети през ноември, които не бяха на промоция, за края на март 2015 за 50лв. Много им се чудех тогава, ама що не взех :)

.... аууу малко излъгах, сега погледнах хронологията, билетите съм гледала на сайта на wizz на 29.08.2014 и тогава са били 60лв за дати 22-29.03.2015 с discount club-a

Редактирано от Nati
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Може да се падне още 30-40 лева от тая цифра, но като за посочените дати, които са си съвсем активен сезон за Малта, 100 евра отиване и връщане си е повече от приемливо. 

Благодаря. Моите размишления бяха в същата насока. Август е висок сезон.

Най-ниското, което съм виждал до Малта, миналия Ноември, 40 лв на човек. Беше по време на промо.

Хм, то единия полет е 60лв, а връщането 140лв.

Освен да дебна връщането за по-ниска цена. Въпреки че билетите са вече купени(резервирани) с банков трансфер. Ще има време до утре сутрин да го премисля.

Редактирано от miroslava
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Да, потвърждавам казаното от Пловдивиан. Ние също пътувахме за 100 евро миналата година през юли 2014 г. (без discount club).  Аир Малта се напрегнаха и успяха да свалят до 140 евро за този период.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Според мен купи отиването и после дебни цената за връщането. Аз поне така щях да направя. Вярно, че е активен сезон по това време, но съм сигурна, че ще има и по-добра цена от 140 лева!

Връзка към коментар

През август 2014, точно в разгара на сезона пътувах за Малта...като закупих двупосочни самолетните билети на wizz 3/4 дни преди самия полет на цена около 550/600 лв. за двама човека

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.