Прескочи до съдържание

Малта 30 август - 5ти септември

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз билетите си ги харесах.

Но се чудя каква да е цената, за която да се стремя.

В момента е 200лв отиване и връщане с wizzair  (цената е с discount) за един човек.

Знам много е рано, да ги купувам сега. Но запазих вече хотела, а не съм следила изобщо какво е положението с полетите.

На пръв поглед AirMalta имат по-високи цени. Затова ги отписах.

Публикувано:

Може да се падне още 30-40 лева от тая цифра, но като за посочените дати, които са си съвсем активен сезон за Малта, 100 евра отиване и връщане си е повече от приемливо. 

Публикувано:

Най-ниското, което съм виждал до Малта, миналия Ноември, 40 лв на човек. Беше по време на промо.

Публикувано: (редактирано)

аз съм виждала билети през ноември, които не бяха на промоция, за края на март 2015 за 50лв. Много им се чудех тогава, ама що не взех :)

.... аууу малко излъгах, сега погледнах хронологията, билетите съм гледала на сайта на wizz на 29.08.2014 и тогава са били 60лв за дати 22-29.03.2015 с discount club-a

Редактирано от Nati
  • Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Може да се падне още 30-40 лева от тая цифра, но като за посочените дати, които са си съвсем активен сезон за Малта, 100 евра отиване и връщане си е повече от приемливо. 

Благодаря. Моите размишления бяха в същата насока. Август е висок сезон.

Най-ниското, което съм виждал до Малта, миналия Ноември, 40 лв на човек. Беше по време на промо.

Хм, то единия полет е 60лв, а връщането 140лв.

Освен да дебна връщането за по-ниска цена. Въпреки че билетите са вече купени(резервирани) с банков трансфер. Ще има време до утре сутрин да го премисля.

Редактирано от miroslava
  • Харесвам 1
Публикувано:

Да, потвърждавам казаното от Пловдивиан. Ние също пътувахме за 100 евро миналата година през юли 2014 г. (без discount club).  Аир Малта се напрегнаха и успяха да свалят до 140 евро за този период.

• Харесвам 1
Публикувано:

Според мен купи отиването и после дебни цената за връщането. Аз поне така щях да направя. Вярно, че е активен сезон по това време, но съм сигурна, че ще има и по-добра цена от 140 лева!

Публикувано:

През август 2014, точно в разгара на сезона пътувах за Малта...като закупих двупосочни самолетните билети на wizz 3/4 дни преди самия полет на цена около 550/600 лв. за двама човека

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.