Alexander Публикувано: 24 април, 2015 Сподели Публикувано: 24 април, 2015 Алекс, това не е нормален хотел. Това е клуб от сорта на таймшеърите, който се продава на седмица. Ама това става само в клуба, трябва да станеш член и цените са мноооого възрастни От сорта на 65 000Е за три седмици, Освен това са верига, ама за всеки се продават нощувки само на място, не могат са се заменят нито да се препродават или преотстъпват. Аз много се учудих на цените, преди време ми попадна в някакъв сайт, давам дати и ми излиза съобщение, че не дават информация публично. Разрових се , регнах се и някъде из сайта на клуба ги разбрах тези неща. Явно си има и много богати хора и тези толкова скъпи хотели си имат клиенти. Абсолютно вярно. На плажа слушахме една групичка, която коментираше кой колко е платил. Не помня точни цифри, но един от тях каза, че са му направили намаление от няколко хиляди евро на седмица. Имаше си доста хора, та не страдат от липса на клиенти. Самият хотел не видях да има звезди дори, явно са друга категория не за простосмъртни. Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 20 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 март, 2016 Ето един пример за "евтин" хотел от днес.От agoda ми го пратиха като гореща оферта с 50% намаление!!! 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 20 март, 2016 Сподели Публикувано: 20 март, 2016 (редактирано) В Рим търсих хотели за 22-24 април и средната цена беше 500-600 лв за 2-3 звезди, имаше и за над 2000 лв.Иначе тук на Ривиерата в сезона, а също и около фестивала в Кан - Гран При Монако цените са космически. Има suites, които достигат 30-40 000 евро на вечер в Мартинез, Карлтън или Хотел дю Кап-Еден Рок. Редактирано 20 март, 2016 от Kaloyan89 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 20 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 март, 2016 Иначе тук на Ривиерата в сезона, а също и около фестивала в Кан - Гран При Монако цените са космически. Има suites, които достигат 30-40 000 евро на вечер в Мартинез, Карлтън или Хотел дю Кап-Еден Рок. Ето затова няма да идваме по това време. Извън темата,да те питам как са цените през месец юни? Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 20 март, 2016 Сподели Публикувано: 20 март, 2016 Юни под 90-100 евро на вечер за двама ще е трудно да се намери коректен хотел. Това е долна граница, въпреки, че може да се намери студио за седмица около 300-400 евро според датите, в Ница специално. 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 20 март, 2016 Сподели Публикувано: 20 март, 2016 Ето един пример за "евтин" хотел от днес.От agoda ми го пратиха като гореща оферта с 50% намаление!!! nafplion.jpg Пише ли колко души грабнаха това? 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 20 март, 2016 Сподели Публикувано: 20 март, 2016 Юни под 90-100 евро на вечер за двама ще е трудно да се намери коректен хотел. Това е долна граница, въпреки, че може да се намери студио за седмица около 300-400 евро според датите, в Ница специално. Мда , прекаляват с цените по твоя край ама все се намират мераклии. Впечатленията са ми , че азиатците все повече превземат мястото. Руснаците оредяха малко. Говоря за средностатистическите туристи. Ти може да кажеш от първа ръка. П.С. Усещам , че съм офтопик 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 28 декември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 28 декември, 2018 "Страхотно попадение" от CheapTickets.com,намерен буквално преди няколко минути. Бях чувал,че в Рига е скъпо,но чак пък толкова!!!🤣 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега