fairy__ Публикувано: 19 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 февруари, 2015 (редактирано) Това са опции за еднопосочен от Оклахома до София за 30.06.15г. Ако някой намери двупосочен от София до Оклахома (между 22 и 30 май) и някоя от тези опции да е връщането, ще го черпя Редактирано 19 февруари, 2015 от fairy__ Връзка към коментар
Tina Публикувано: 24 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2015 Привет fairy_, погледни офертите на KLM до Северна Америка , днес и утре са на специална оферта и разликата с миналата седмица е с 100-150 евро надолу за май и юни, дано датите да те устройват... Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 24 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 24 февруари, 2015 Привет fairy_, погледни офертите на KLM до Северна Америка , днес и утре са на специална оферта и разликата с миналата седмица е с 100-150 евро надолу за май и юни, дано датите да те устройват... Благодаря за инфоро. Току-що погледнах, но цената ми се струва доста висока - към 800-900€ двупосочен София-Оклахома Сити. Съгласна съм билета да бъде двупосочен от София или Истанбул до Чикаго, Далас, Хюстън или Ню Йорк. Иначе намерих двата билета за 1800лв., но не се засичат на връщане. В краен вариант ще сме отделно. Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 16 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 16 март, 2015 Здравейте! Да отправя благодарности към всички отзовали се и на Георги, който ме изтърпя Взехме билети и сега чакам да му дойде времето 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения