T.E.Lawrence Публикувано: 10 септември, 2021 Сподели Публикувано: 10 септември, 2021 Те често ги променят и в нековид време, така че има шанс. 🙂 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 17 септември, 2021 Сподели Публикувано: 17 септември, 2021 Промениха часовете на ноемврийските полети. Рикуестнах си рифънд. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 септември, 2021 Сподели Публикувано: 17 септември, 2021 преди 3 часа, yordanov каза: Промениха часовете на ноемврийските полети. Рикуестнах си рифънд. Преди 1 час, Цвете каза: Аз получих рефънд, след като преди месец го заявих. А как (откъде) поискахте възстановяване на парите, че аз в имейла виждам само опции за презаверяване и ваучери: Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 17 септември, 2021 Сподели Публикувано: 17 септември, 2021 Аз имах един мейл за отиване и един за врщане, нищо, че полетите бяха на една резервация. В единия мейл нямаше опция рифънд, в другия имаше. Така или иначе най-добре влез в акаунта си и там вече виж дали можеш да рикуестнеш рифънд. Имахме една резервация, която нямаше опцията, но там билетите бяха платени само с travel fund, така че не сме и очаквали. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 септември, 2021 Сподели Публикувано: 17 септември, 2021 преди 45 минути , yordanov каза: Аз имах един мейл за отиване и един за врщане, нищо, че полетите бяха на една резервация. В единия мейл нямаше опция рифънд, в другия имаше. О, благодаря, точно така! Аз съм отворил писмото за връщането, че ми е по-ранно по хронология на получаване в пощата, в това за отиването наистина я има опцията за възстановяване на парите. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега