Прескочи до съдържание

Привет от още един запален фен на света

Препоръчани мнения

Здравейте, драги ми пътешественици,

изключително ми е приятно да попадна сред симпатяги със сходни интереси. Казвам се Таня и съм на 28 години. Горе-долу толкова са и държавите, които съм посетила - гледам да ги изравнявам. А като си спомня как като малка на чужденците гледах като на извънземни. Наистина. Представях си, че ходят в смешни лъскави костюми. :D

Запалена съм по Южна Америка и Южна Азия. С удоволствие щъкам из градски улици и площади и се възхищавам на архитектурни шедьоври, но истинската ми страст са природните красоти. Нищо не ми изпълва очите и душата повече от това.

Въпреки че си имам предпочитани дестинации, смятам, че във всяка една държава има какво да се види и при възможност никога не отказвам пътуване.

Хайде стига толкова, че имате по-интересни неща за четене. :)

Желая ни добри срещи по света и у нас, защото България също е прекрасно място за пътуване!

Редактирано от Lirea
  • Харесвам 23
Връзка към коментар

Като се има предвид, че допреди 7 години бях посетила едва 4 държави, мисля, че наваксвам с добро темпо. :) Но си прав, че една на година е критичният минимум. С една се примирих само миналата година, когато след месец в Австралия финансовият ми фонд "Пътуване" беше изчерпан. Но си заслужаваше.

Иначе за края на тази година се каня на Тайланд, Камбоджа и Мианмар.  B)

Добре съм ви заварила! :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Като се има предвид, че допреди 7 години бях посетила едва 4 държави, мисля, че наваксвам с добро темпо. :) Но си прав, че една на година е критичният минимум. С една се примирих само миналата година, когато след месец в Австралия финансовият ми фонд "Пътуване" беше изчерпан. Но си заслужаваше.

Иначе за края на тази година се каня на Тайланд, Камбоджа и Мианмар.  B)

Добре съм ви заварила! :)

Eee, Австралия ти я броим за повече от една, пък и за месец направо за пет :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.