Koss Публикувано: 15 януари, 2015 Сподели Публикувано: 15 януари, 2015 Привет, Казвам се Константина и съм на 28 години от София. В търсене на приятелче за пътуване, отчаяна от сивото януарско ежедневие и пропуснатата година (миналата) откъм далечни пътувания, реших да се присъединя към вас. Запалена съм по Южна Азия и може би Азия като цяло. Като далечна фикс идея ми е Австралия, дори обмислях преместване там, но съм тук все още. Пътуване до Южна Америка също не отказвам, за да практикувам слабия ми испански език. Като цяло си падам повече по природа - дебнене на животни по джунглите и горите, гмуркане със шнорхел, красиви плажове, сърф, хайкинг и всякакви занимания в природата. При наличност на красиви културни забележителности естествено не ги изпускам, но далеч не са ми цел на пътуването обикновено. Градските екскурзии обикновено са краен вариант, като няма къде другаде да се ходи Отворена съм към предложения и моля пишете ако ви интересува нещо повече. Поздрави на всички 10 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 15 януари, 2015 Сподели Публикувано: 15 януари, 2015 Добре дошла Мисля, че някои съфорумци ще те "използваме" за Шри Ланка. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 януари, 2015 Сподели Публикувано: 15 януари, 2015 Добре дошла Връзка към коментар
Венцито Публикувано: 16 януари, 2015 Сподели Публикувано: 16 януари, 2015 Добре дошла. Аз само ще ти чета пътеписите. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега