Надя Воденичарова Публикувано: 15 юни, 2019 Сподели Публикувано: 15 юни, 2019 здравейте, имам проблем трябва да стигна в събота от Гронинген до Tynaarlo. Сега виждам, в гугъл мапс, че в събота няма автобуси. Може ли да наемем колело и да го върнем на другия ден? Удачно ли е според вас да караме 18 км. и възможно ли е по този път? Бихте ли препоръчали сайт? Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 15 юни, 2019 Сподели Публикувано: 15 юни, 2019 В събота май има автобуси до Westlaren ,което е на 2 километра пеш от Tynaarlo . bus 300 1 Връзка към коментар
Надя Воденичарова Публикувано: 15 юни, 2019 Сподели Публикувано: 15 юни, 2019 преди 7 минути , dimitrov6 каза: В събота май има автобуси до Westlaren ,което е на 2 километра пеш от Tynaarlo . bus 300 на 4.4 км е, май ще взимам кола под наем 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 юни, 2019 преди 48 минути , Надя Воденичарова каза: здравейте, имам проблем трябва да стигна в събота от Гронинген до Tynaarlo. Сега виждам, в гугъл мапс, че в събота няма автобуси. Може ли да наемем колело и да го върнем на другия ден? Удачно ли е според вас да караме 18 км. и възможно ли е по този път? Бихте ли препоръчали сайт? Силно вероятно е магазините за колела (които най-често дават и такива под наем) да не работят в неделя, а и в понеделник. Повечето, които съм срещал са били с работно време понеделник-събота. 18км не са проблем, ако не бързате пък никакъв проблем не са. Не знам пътя как е, но всички алеи в Холандия са добре поддържани, така че и от това естество нямаш проблем. Само работното време на магазините е препъни камък. 1 Връзка към коментар
Надя Воденичарова Публикувано: 15 юни, 2019 Сподели Публикувано: 15 юни, 2019 преди 1 минута , Георги каза: Силно вероятно е магазините за колела (които най-често дават и такива под наем) да не работят в неделя, а и в понеделник. Повечето, които съм срещал са били с работно време понеделник-събота. 18км не са проблем, ако не бързате пък никакъв проблем не са. Не знам пътя как е, но всички алеи в Холандия са добре поддържани, така че и от това естество нямаш проблем. Само работното време на магазините е препъни камък. преди 2 минути , Георги каза: Силно вероятно е магазините за колела (които най-често дават и такива под наем) да не работят в неделя, а и в понеделник. Повечето, които съм срещал са били с работно време понеделник-събота. 18км не са проблем, ако не бързате пък никакъв проблем не са. Не знам пътя как е, но всички алеи в Холандия са добре поддържани, така че и от това естество нямаш проблем. Само работното време на магазините е препъни камък. Благодаря, изобщо не можех да си представя, че нямат градски транспорт в събота и неделя Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 юни, 2019 преди 6 минути , Надя Воденичарова каза: Благодаря, изобщо не можех да си представя, че нямат градски транспорт в събота и неделя Сигурно вървят много на рядко и може да се комбинира някакво прекачване с час-два чакане в междинна спирка, но сайтовете не могат да го калкулират. Човек трябва наистина да знае района 🙂 Пък и едва ли е практично за теб, колата може би ще е най-добрия вариант. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега