Прескочи до съдържание

София-Пекин или София-Шанхай - нач. на септември

Препоръчани мнения

Търся евтин самолетен билет от София до Китай - Пекин или Шанхай.

Като период, съм се спряла на септември, защото съм чувала, че тогава е най-приятно и подходящо да се ходи там - нито твърде топло, нито хладно.

Към момента виждам, че Катарците предлагат най-ниски цени до Пекин през Доха - 1026 BGN.

Можете ли да ми препоръчате друга авиокомпания и тази цена приемлива ли е?

Чувам, че ще пускат директна линия от София до Китай, което предполагам ще доведе до понижение в цените на самолетните билети до там. Знаете ли за такова нещо?

Връзка към коментар

ОК е цената, по-скоро нормална. Нито висока, нито ниска. Падали са до към 450 евро в промоции и толкоз. До септември има време и може да поизчакаш, но никой не може да каже дали на твоите дати ще паднат цените.  Катарците вече не прекачват през Букурещ, така че полетите са удобни. Попрегледай и Аерофлот какво ще изкарат, общо взето до Китай други алтернативи на компании нямаш.

Не разчитай на директните полети до Китай, няма нищо конкретно по въпроса освен искрица в нечии очи, изказана в интервю пред вестник. Но от мечта до реалност има голяма разлика, недей ги чакай тия полети. 

Връзка към коментар

Тази тема разгледа ли ?

http://magelanci.com/topic/3614-

Виж дали споменатите комбинации още важат за твоите дати.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.