galvass Публикувано: 16 януари, 2015 Сподели Публикувано: 16 януари, 2015 (редактирано) Привет! Попаднах на сайта докато търсих информация за пътуване , което смятам да организирам е рамките на следващите два месеца до югоизточна Азия. Допадна ми начина, по който е организран форумът и реших да се регистрирам и аз. По професия съм архитект и много ме влече градския туризъм( по съвременни и древни градове) . Харесвам и пътуването сред природата, но го използвам обикновенно за зареждане на батериите между два града. За краткото си първо ( между 16 и а18 дни) пътуване до югоизточна Азия планирам посещение на Хонг Конг и Макао, Сингапур, Банкок с пауза за плаж около 5 дена на карайбрежието на Тайланд. времето е малко, но пък имам набелязани конкретни архитектурни обекти в трите града. За разглеждане на сградите времето ще ни стигне , а за усещане на атмосферата в тази част на света ще планираме отделно посещение. Като информация бих бил полезен за доста дестинации в Европа и особенно много за доста от архитектурните обекти на "Старият континент". Редактирано 16 януари, 2015 от galvass 13 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 януари, 2015 Сподели Публикувано: 16 януари, 2015 Добре дошъл, ако имаш какво да споделиш просто си харесвай тема и се потапяй, или пък пусни нова направо. Знам за минимум един голям любител на архитектурата тук Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 16 януари, 2015 Сподели Публикувано: 16 януари, 2015 Аз съм втория любител на архитектура и градски пейзажи. Добре дошъл. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 16 януари, 2015 Сподели Публикувано: 16 януари, 2015 Точно мой стил на пътуване - градска среда + природа за зареждане на батериите Банкок , Сингапур и Хонконг наистина са невероятни мегаполиси. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега