Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Привет!

Попаднах на сайта  докато търсих информация за пътуване , което смятам да организирам е рамките на следващите два месеца до югоизточна Азия. Допадна ми начина, по който е организран форумът и реших да се регистрирам и аз.

По професия съм архитект и много ме влече градския туризъм( по съвременни и древни градове) . Харесвам и пътуването сред природата, но го използвам обикновенно за зареждане на батериите между два града. За краткото си първо ( между 16 и а18 дни) пътуване до югоизточна Азия планирам посещение на Хонг Конг и Макао, Сингапур, Банкок с пауза за плаж около 5 дена на карайбрежието на Тайланд. времето е малко, но пък имам набелязани конкретни архитектурни обекти в трите града. За разглеждане на сградите времето ще ни стигне , а за усещане на атмосферата в тази част на света ще планираме отделно посещение.

Като информация бих бил полезен за доста дестинации в Европа и особенно много за доста от архитектурните обекти на "Старият континент".

Редактирано от galvass
  • Харесвам 13
Връзка към коментар

Добре дошъл, ако имаш какво да споделиш просто си харесвай тема и се потапяй, или пък пусни нова направо. Знам за минимум един голям любител на архитектурата тук :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.