Прескочи до съдържание

Париж- Мексико сити / Канкун- Франкфурт за 433 евро

Препоръчани мнения

Авиокомпания: British Airways

Маршрут:: Париж- Мексико сити / Канкун- Франкфурт

Цена:: 433

Валута: €

Примерна дата на излитане:: 09.02.2015

Примерна дата на връщане:: 27.02.2015

Сайт за резервиране:: http://www.flugladen.de/

Maлко за разнообразие . Цената не е никак лоша. Париж може да бъде заместен с Виена или Милано , а връщането вместто във Франкфурт може да е в Париж  :)

Париж - Мексико сити / Канкун- Франкфурт  433 евро

Виена - Мексико сити / Канкун - Париж 422 евро

Хубавото е , че полетите не са през САЩ и няма нужда от визи.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Да, не е зле, ама е много в последния момент. То такива цени има и с други компании, ама пак са в последния момент, който може да се организира и да свърже полетите за толкова кратко време.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А , мисля совбодни хора с лопата да ги ринеш. Аз също мога да се организирам за толкова кратко време , но държа на сигурното и затова резервирам от рано.

Има дати до края на март , та не е точно last minute оферта от днес за понеделник каквито излизат постоянно при Thomas Cook и подобни  :)

Връзка към коментар

Въпросът за "последния момент", поне както аз го разбирам в случая, се отнася не толкова за организирането на самото пътешествие като време, а за това да се намерят довеждащите полети до/от крайните точки в посочената оферта на сносни цени.

С Виена, Милано положението е поносимо, и има избор. Но цените на еднопосочни от/до Париж и Франкфурт в последния момент са често неприятни. Дори и да се избере вариант с НТА. Което обаче, не е препоръчително поради ред причини, многократно обсъждани в подобни теми. Особено за свързване с презокеански полети. И то в зимните месеци.

Затова в такива случаи е добре да се действа след добре осигурени и твърди варианти за полетите до и от крайните посочени летища. А когато има повече време до датите, това винаги е по-лесно и възможно.

Поне моите съображения са такива. Иначе организацията и наместването на дните за времето на пътуването са ми далеч по-малкия проблем.

Редактирано от wilks
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

На подобна оферта слагам грубо едно 250 евро за свързващите полети и трансфери вкл. 1 или 2 евтини . нощувки :)

За човек който разполага с време сметката пак излиза. Аз винаги съм готов да убия ден в Париж или Виена , и го приемам като бонус към голямото пътуване.

Вярно , че на фона на 250 евро за полет на Иберия до ЮА изглежда скъпо , но пък сравнено с вътрешни полети в ЮА тия 250 евро за летене из Европа не са някаква сериозна сума :)

Ако е нещо по-завъртяно примерно с Варшава или Прибалтика примерно не съм навит , щото натам не ме влече особенно , и ще приемам довеждащите полети за чист разход.

Редактирано от stenk
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Въпросът за "последния момент", поне както аз го разбирам в случая, се отнася не толкова за организирането на самото пътешествие като време, а за това да се намерят довеждащите полети до/от крайните точки в посочената оферта на сносни цени.

С Виена, Милано положението е поносимо, и има избор. Но цените на еднопосочни от/до Париж и Франкфурт в последния момент са често неприятни. Дори и да се избере вариант с НТА. Което обаче, не е препоръчително поради ред причини, многократно обсъждани в подобни теми. Особено за свързване с презокеански полети. И то в зимните месеци.

Затова в такива случаи е добре да се действа след добре осигурени и твърди варианти за полетите до и от крайните посочени летища. А когато има повече време до датите, това винаги е по-лесно и възможно.

Поне моите съображения са такива. Иначе организацията и наместването на дните за времето на пътуването са ми далеч по-малкия проблем.

Точно, плюс това и избора на хотели е по-малък, както и цените им. За моя хотел в Канкун, например, отдавна няма места, а и колкото и да гледам да го сменя с нещо по-добро, с по-добра цена, така и не съм намерила. Според моя поглед, колкото по наближава датата, толкова избора е по-малък. И на последно място слагам и това, че не мога да отида на работа и да изтърся, след 20 дена заминавам, при мен е малко сложно това. А, и лудницата по организацията ще е голяма и ще иска свободно време, аз предпочитам да ми е по спокойно. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Това е така , но не се и очаква всеки втори да се връзва на подобни оферти.

Тук са регистрирани над 2200 души , някой от които живеят в чужбина и тия полети при тях моиже да изглеждат другояче.

Има и хора които си "бичат айляк" , както казва колегата Fly и това да тръгнат нанякъде от днес за утре не им е проблем.

За други пък финансовата част изобщо не е усилие , но го правят заради тръпката от нещо импулсивно и привидно "надхитряне на системата"

Та хора всякакви сме се събрали наоколо  :lol:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.