Христиан Публикувано: 17 януари, 2015 Сподели Публикувано: 17 януари, 2015 Здравейте, Приятел си търси билети (за двама) за 26.03 заминаване за Мюнхен и връщане на 29.03. Датите са фиксирани. Целта е да се намери възможно най-ниската цена за тези дати. Само с ръчен багаж ще са. Моля за съдействие. Най-евтината намерена цена към момента е с Луфтханза - 732 лв. - двупосочен за двама. Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 17 януари, 2015 Сподели Публикувано: 17 януари, 2015 (редактирано) 732 лева двупосочен за двама, директен до Мюнхен? Приятелю, не знам какво повече можеш да искаш по тая отсечка. Аз ако си намеря такава цена за връщане по Великден, ще черпя форума. Ама нали си наш човек, fluege.de сваля още 10 евра, на 170. Редактирано 17 януари, 2015 от Plovdivian 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Абсолютно са си ок цените, слушай Plovdivian точно тая дестинация я разбира Няма лоу кост вариант до Мюнхен, евентуално с някакви пинизи през други летища, пък кацане в Меминген, една камара гимнастики и в крайна сметка няма и да е по-евтино, почти съм сигурен, даже ме мързи да търся, няма смисъл Взимайте тия билети и това е. 2 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 18 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Ок, благодаря Ви! Връзка към коментар
Препоръчани мнения